7 Aralık 2021 15:59 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:26

TRT1 Final Üstüne Final Yapıyor! 2 Dizinin Birden Fişi Çekildi Böyle Giderse Dizi Kalmayacak

TRT1 Final Üstüne Final Yapıyor! 2 Dizinin Birden Fişi Çekildi Böyle Giderse Dizi Kalmayacak

TRT1 dizileri final yapmaya doymuyor! Geçen sezon izleyici kitlesi tarafından sıklıkla takip edilen o 2 dizi bu sezon final yapıyor! Ekranlara veda edecek diziler hakkında konuşmalar başladı. İşte final yapacak olan o diziler...

TRT1 ekranlarında yayınlanan iki farklı dizi için final kararı alındı! Yeni sezona bomba gibi giren, TRT1 ekranlarında başlayan dizi fırtınası; bu sezon da hız kesmeden devam ediyor. İzleyici kitlesinin oldukça dikkatini çeken TRT1 dizilerin 2 tanesi bu sezon final verme kararı aldı. İşte ismi merak edilen o 2 dizi!
 
Kıbrıs Zafere Doğru ve Dünya Hali dizisi için final kararı alındı. İddialar arasında henüz 18. bölümünde olan Dünya Hali dizisinin, 20. bölümde final yapacağı konuşuluyor. Caner Şahin ve Pelin Abay başrolde oynadığı dizinin şimdiye kadar sadece 18 bölüm yayınlandı. Absürt komedi kategorisinde yer alan dizinin, düşük reytinglerden kaynaklı yayından kaldırılacağı dile getiriliyor.
 
Hayatın en temel noktalarını yansıtmaya çalışan dünya hali dizisinde, konu tamamen sıradan bir şekilde işliyor. İşte bu sıradanlıkla izleyici kitlesini yakalayan Dünya Hali dizisi; maalesef ilerleyen bölümlerde hedeflediği izleyici kitlesine ulaşım sağlayamadı. Absürt yaklaşım tarzı ile günlük yaşantılarımızın içersindeki çelişkileri ve basit olayları, eğlenceli bir üslupla ele alan Dünya Hali dizisinin 20. bölümde final yapılacağı duyuruldu.
 


Dünya Hali dizisinin yanı sıra bir final kararı da Kıbrıs Zafere Doğru dizisinden geldi. Geçen sezon içerisinde başlamış ve izleyiciler tarafından oldukça ilgi görmüş dizinin, ikinci sezonunda beklenilen izleyici kitlesi yakalanamadı. İzleyici kaybı yaşayan dizinin, ilk etapta 60 dakikalık bölümler halinde dizinin yayınlanmasının düşünüldüğü ancak ekrana getirildikten kısa bir süre sonra 120 dakikalık bir formata dönüştürüldüğü; bu nedenle de izleyici kaybı yaşadıkları konuşulanlar arasında.
 
Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın ve Devrim Saltoğlu gibi bir çok önemli ismin başrolde bulunduğu Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin şimdiye kadar 17 bölümü TRT1 ekranlarında yayınlandı.
 
18. bölümü ile beraber 10 Aralık 2021 cuma akşamında yeniden ekrana gelecek olan dizinin, 31. bölümün sonunda final yapmasına karar verildi. Toplamda 14 bölüm daha devam edecek Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin ortalama 3 ay daha ekranda kalacağı konuşuluyor. Yani herhangi bir gün değişikliği yapılmazsa, Kıbrıs Zafere Doğru dizisi her cuma akşamı 3 ay boyunca TRT1’de yayınlamaya devam edecek.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış