11 Aralık 2021 21:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

Kardeşlerim Dizisinde Kadir Hakkındaki Haberler Asılsız Çıktı! Yeni Diziyle Anlaşan Halit Özgür Yeri Göğü Titretecek! Kırmızı Oda Bunu Konuşuyor

Kardeşlerim Dizisinde Kadir Hakkındaki Haberler Asılsız Çıktı! Yeni Diziyle Anlaşan Halit Özgür Yeri Göğü Titretecek! Kırmızı Oda Bunu Konuşuyor

Kardeşlerim dizisinde rol alan oyuncu Halit Özgür Sarı'nın yeni projesi ortaya çıktı. Kardeşlerim dizine döneceği düşünülen oyuncudan yeni bir proje geliyor. Bu haber herkesi şok etti. Kardeşlerim dizisine dönmesi beklenen oyuncu hakkındaki haberler asılsız çıktı!

Yayınlandığı zamandan bu güne kadar herkesin gözünde yaş bırakmayan Kardeşlerim dizisi, duygusal sahneleriyle izleyicileri derinden etkiledi. Yayınlanan bir bölümde gözyaşları sel oldu. Dizide Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı, Kardeşlerim dizisinde kaza geçirerek diziye veda etti. Başrol oyuncusu olan Halit Özgür Sarı herkese büyük şok yaşattı. Dizide en sevilen karakterlerden biri olan Kadir izleyenleri yasa boğarken bu durum reytingleri de etkiledi. Dizi resmen Halit Özgür Sarı'nın diziden ayrılmasıyla final yaptı. Daha sonra Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim dizisine geri döneceği haberleri alınsa da maalesef ki asılsız çıktı. Şimdi ise oyuncunun yeni bir diziyle anlaşma yaptığı öğrenildi! 

Yeni Bir Dizide Rol Alacak! 

Dizide önemli bir yere sahip olan Halit Özgür Sarı gidişiyle üzerken sosyal medyasında bu konuyla alakalı uzun uzun bir açıklama yayınladı. Dizi ekibe teşekkürlerini sunan ve herkesi özleyeceğini söyleyen oyuncu duygusal konuşmasıyla sevenlerini ağlattı. Bu açıklamadan sonra Halit Özgür Sarı'nin Kardeşlerim dizisine tekrar dönemeyeceği ortaya çıktı. Şimdi ise yeni proje hazırlıklarına başlayan ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı'nın hangi dizi veya film projesinde yer alacağı ise en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. 

Kardeşlerimden Neden Ayrıldığını Açıkladı! 

Halit Özgür Sarı'nın diziden neden ayrıldığı, oyuncunun yaptığı açıklamadan anlaşıldı. Senaryo gereği diziden ayrılan ünlü oyuncu artık yoluna başka yeni projelerle devam etme kararı aldı. Yoğun iş temposundan sıyrılıp tatil yapan Halit Özgür Sarı, tatil dönüşünde yeni bir dizide rol almak için hazırlık çalışmalarına başlayacak. Rol alacağı dizi ise Üç Kuruş dizisi olduğu öne sürüldü. Halit Özgür Sarı Kadir karakteriyle dikkatleri üzerine çekerken Üç Kuruş dizisindeki performansı ile de gündemden düşmeyecek gibi görünüyor. 

Üç Kuruş Dizisine Geliyor! 

Halit Özgür Sarı'nı dizide hangi rolde olacağına ise henüz bir cevap verilmedi. Tatil dönüşünden sonra açıklama yapması beklenen oyuncu sevenlerine bir kez daha başka bir diziyle kavuşmayı bekliyor. Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Üç Kuruş, Halit Özgür Sarı'nın katılmasıyla bomba etkisi yaratacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış