8 Aralık 2021 16:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:25

Alişan Yıllardan Sonra Gümbür Gümbür Geliyor! TRT İle Anlaştı! Yeni Sabah Programı "İyi Fikir" Yolda!

Alişan Yıllardan Sonra Gümbür Gümbür Geliyor! TRT İle Anlaştı! Yeni Sabah Programı "İyi Fikir" Yolda!

Son yıllarda sıkıntılı bir süreçten geçen Alişan, tekrar seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Çok yakında ekranlara gelecek olan yeni programının ismi ve yayınlanacağı kanal işte şöyle:

Kardeşini kaybettikten sonra uzun süre ekranlardan ayrı kalan Alişan, yepyeni programı ile ekranlara geri geliyor. Yeni programı için TRT kanalı ile anlaşan Alişan`ın sunacağı programın ismi de belli oldu. Hafta içi her gün ekranlara gelecek olan yeni programın ismi "İyi Fikir" oldu. Zor günleri geride bırakan ünlü sanatçı ve sunucu, yeni programı ile ekranların neşesi olamaya devam edecek.

Yeni Program Hafta İçi Her Gün Yayında Olacak!


Daha önce Demet Akalın ile program yapan Alişan hafta içi her gün sunuculuk yapıyordu. Bu kez tek başına ekranlara gelecek olan Alişan, yine hafta içi her gün sevenleri ile birlikte olacak. Bu programın sabah kuşağında yayınlanması bekleniyor. İyi Fikir adlı programda güncel konular, önemli konuklar, eğlenceler, şarkılar ve benzeri aktiviteler yer alacak.


İyi Fikir Ne Zaman Başlayacak?


Daha önce pek çok alanda kendisini kanıtlayan Alişan, son dönemlerde genellikle sunucu olarak ekranlara gelmeye başladı. Son olarak Star TV`de gündüz kuşağı progamı yapıyordu. Ancak yaşamış olduğu bazı sorunlar nedeniyle ekranlara uzun bir süre ara vermek zorunda kaldı. Geçtiğimiz günlerde ise konserlerine devam eden Alişan, tekrar ekranlara dönme kararı aldı. Yeni program bu kez TRT ekranlarında olacak. Hafta içi her sabah ekranlara gelecek olan İyi Fikir aldı programın yayınlanacağı saat de belli oldu. Alişan ile İyi Fikir sabah saat 9:30`seyirci ile buluşacak. Programın ilk bölümü ise 13 Aralık 2021 tarihinde ekranlara gelecek.


Programda Yemek Tarifleri De Olacak!


Alişan`ın yeni programı olan İyi Fikir`de yemek tarifleri de olarak. Yemekleri ile damak çatlatan Beyhan Budakçı, nefis yemek tariflerini izleyicilere sunacak. Her çeşit pratik yemek ve tatlı tarihini bu program sayesinde kolayca yapabileceksiniz. Tüm yemeklerin tarifleri püf noktaları ise ekranlara gelecek. Tarif için gerekli olan malzemeler adet adet, ölçek ölçek Beyhan Budakçı tarafından verilecek. Hem yeni yemek tarifleri öğrenmek hem de güne neşeli başlamak isteyenler, Alişan ile İyi Fikir programını izleyebilirler.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış