8 Aralık 2021 14:14 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:25

Eşi Pideciye Kaçan Serkan'a Müge Anlı'dan Büyük Jest! Baba Oğluna Bile Böyle İyilik Yapmaz! Şimdi Zehra Düşünsün!

Eşi Pideciye Kaçan Serkan'a Müge Anlı'dan Büyük Jest! Baba Oğluna Bile Böyle İyilik Yapmaz! Şimdi Zehra Düşünsün!

Daha önce Müge Anlı'nın programına katılan Serkan Kıyak'ın, eşi pideci Gökhan'a kaçmıştı. Bunun üzerine canlı yayında sinir krizleri geçiren Serkan Kıyak zor anlar yaşamıştı. Müge Anlı, Serkan'a öyle bir jest yaptı ki herkesin yüzünü güldürdü. Zahide Yetiş'le konuşan Müge Anlı bakın ne yaptı!

Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı İle Tatlı Sert'e katılan Serkan Kıyak, evden haber vermeden ayrılan eşi Zehra Kıyak'ı aramak için programa katılmıştı. Eşi ise daha sonra canlı yayına bağlanarak pideci Gökhan ile beraber olduğunu eve dönmeyeceği söylemişti. Stüdyoda adeta dünya başına yıkılan Serkan Kıyak baygınlık geçirmişti. Müge Anlı Serkan Kıyak'a büyük bir jest yaptı. Zahide Yetiş'i programa çağırarak bir ricada bulundu. Arkadaşı Müge Anlı'nın hatırını kırmayan Zahide bakın Serkan'a nasıl bir jest yaptı! 

Eşini Aramak İçin Katılmıştı! 

Aniden evden ayrılan eşini merak eden ve hiç bir şekilde eşi Zehra'ya ulaşamayan Serkan Kıyak çözümü Müge Anlı 'ya çıkmakla buldu. Eşinin kaçırıldığından şüphe duyan Kıyak uzun bekleyiş ardında bir telefon aldı. Arayan Serkan Kıyak'ın eşi Zehra'ydı. Eşi canlı yayında evlenip yuva kurduğunu söyledi. Bu sözlere inanmayan Serkan eğer kaçırıldıysa ve zor kullanılarak tutuluyorsa eşinden polise başvurmasını istedi. 

Zehra Şok Etti

Bunun üzerine Zehra Kıyak'ın eşini terk ederek 2 çocuklu olan bir pideciye kaçtığı öğrenildi. Daha önce de eşinin kendisini birçok kez aldattığını, her defasında affedip eşinin geri geldiğini söyledi. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında sinir krizlerin geçiren Serkan Kıyak etraftakiler tarafından zor sakinleştirildi. Zehra ise huzurum yerinde kimsenin kahrını çekemem sözleriyle hem Serkan'ın hem de izleyenlerin yüreğini dağladı. Eşiyle yüz yüze karşılıklı konuşmak isteyen Serkan yerlere yatarak ağladı. İzleyen herkesi çok üzen bu duruma Müge Anlı el attı. Serkan'a öyle bir jest yaptı ki şimdi eşi Zehra kendisine dönmek isteyecek! 

Zahide Yetiş'i Çağırdı

Müge Anlı İle Tatlı Sert programına Zahide Yetiş'i davet eden Müge Anlı herkesi şok içinde bıraktı. Yemek yapmayı seven Serkan Kıyak, Müge Anlı'nın aracılığıyla Zahide Yetiş 'in programına davet edildi. Serkan Kıyak için yarışma formatında değişiklik yapacağını söyleyen Zahide Yetiş, Serkan Kıyak'ın Kayınvalidesiyle beraber yarışmasına izin verdi. Programa börek yapıp getiren Serkan Kıyak, teşekkür etmek için Zahide Yetiş'e yaptığı börekten ikram etti. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış