8 Aralık 2021 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:25

Masumlar Apartmanı Neriman Öyle Bir Elbise Giydi ki! Görenler Keşke Hiç Giymeseydin Dedi! İnstagram'da Yorum Yağmuruna Tutuldu

Masumlar Apartmanı Neriman Öyle Bir Elbise Giydi ki! Görenler Keşke Hiç Giymeseydin Dedi! İnstagram'da Yorum Yağmuruna Tutuldu

Masumlar Apartmanı dizisi ile ününe ün katan Gizem Katmer öyle bir elbise giydi ki! O elbise ile tüm ortalığı salladı. Sosyal medyadan ardı ardına yorum yağdı!

Gizem Katmer Kimdir?


İlk dizisi Masumlar Apartmanı olan Gizem Katmer, diğer pek çok oyuncu gibi oyunculuk mezunudur. Eğitimini Kocaeli Üniversitesi’nde alan Katmer, Masumlar Apartmanı’ndan önce birkaç reklamda rol alsa da adını duyurduğu yapım bu dizi olmuştur. Emir Özden, Aslıhan Gürbüz, Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu gibi isimlerin de yer aldığı Masumlar Apartmanı, Türkiye çapında oldukça ses getiren bir dizi oldu. 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde birçok Masumlar Apartmanı oyuncusu bir araya geldi. Gizem Katmer bu ödül gecesinde tercih ettiği elbisesi ile epey ses getirdi.


Masumlar Apartmanı adlı dizide Neriman karakteriyle tanıdığımız Gizem Katmer, 47. Altın Kelebek Ödülleri’ne katıldı. 26 yaşındaki Gizem Katmer’in giymiş olduğu siyah dekolteli elbiseye sosyal medyadan yüzlerce yorum yağdı.


Gizem Katmer’in dekolteli elbise ile olan paylaşımına “Ne güzel olmuşsun!”, “Kıyafeti çok güzel taşımış.”, “Çok zarif!” gibi yorumlar gelirken bir yandan da “Açık giyinmek neden güzel giyinmek oluyor?”, “Yaşına göre pek de uygun değil.” tarzında yorumlar da geldi.


Katmer, ödül gecesinden fotoğraflar yayınlamaya devam etti. Masumlar Apartmanı’nda Rüya karakterine hayat veren Melisa Şenolsun ile fotoğrafını yayınlayan Katmer, ilerleyen saatlerde Açelya Devrim Yılhan ile de bir fotoğraf yayınladı. Yaklaşık 134 bin takipçisi bulunan Katmer’e bu fotoğraflarda da benzer yorumlar gelmeye devam etti.


Ünlü oyuncu Katmer’in giydiği göğüs dekolteli mini boy elbise hem sevildi hem eleştirildi. Sosyal medyada ve özellikle İnstagram’da yüzlerce yorum yağmuruna tutulan Katmer; bu yorumlara sessiz kaldı. Katmer’in giydiği bu mini dekolteli elbise, ödül gecesinin ardından oldukça konuşuldu. “Dizide hayat verdiği Neriman karakterinden eser kalmadı.” “Giydiği kıyafet ile herkesi şoka uğrattı.” Gibi birçok yorum dile fotoğraflarda Katmer, göğüs ve bacak dekolteleri ile elbisesinden söz ettirdi.


Perdesiz Performans Oyunculuk Atölyesi’nde aktif bir şekilde oyunculuk sergilemeye devam eden Katmer, Masumlar Apartmanı dizisiyle büyük bir ün kazandı. 47. Altın Kelebek Ödülleri’nden paylaşmış olduğu fotoğraf yaklaşık 17 bin beğeni ve onlarca yorum aldı. Katmer’in dekolteli ve mini elbisesi geceye damgayı vurdu.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış