9 Aralık 2021 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:25

Star Tv Sana Söz Dizisi Final Yapacak! Müge Anlı Sahneleri Bile Diziyi Kurtarmaya Yetmedi

Star Tv Sana Söz Dizisi Final Yapacak! Müge Anlı Sahneleri Bile Diziyi Kurtarmaya Yetmedi

Star Tv Söz dizisi final mi yapıyor? İlk etapta reyting yağmuruna tutulan söz dizisinin reytingleri düştü mü? Müge Anlı sahneleri ile gündeme gelen dizide neler oluyor?

gibi başarılı iki ismi başrolde taşıyarak seyircilerin beklentisini de arttırmıştı. Fakat son zamanlar dizinin yeteri kadar ilgi görmediği ve izlenmediği iddia ediliyor. Özellikle salı akşamları yayınlanmaya başlayan bazı diziler de Sana Söz dizisinin reytinglerini düşürdüğü yönünde de iddialar bir hayli fazla. Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı, Destan ve Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizilerin Sana Söz dizisinin reytinglerini düşürdüğü iddia ediliyor.


Sana Söz Dizisi Final mi Yapıyor?


Sana Söz dizisinin reytinglerinin düşmesi nedeniyle final yapıp yapmadığı merak edilen bir konu haline geldi. Her hafta düşen reytingleri sebebiyle final yapılacağı düşünülen Sana Söz dizisi izleyicilerini üzmeye devam ediyor. Reytingleri arttırmak adına dizide bazı detayların ön plana çıktığı düşünülüyor. Örneğin Müge Anlı’nın direk olarak diziye yansıtılması, reytingleri arttırmak adına yapılan bir çaba olduğu bazı kişiler tarafından iddia ediliyor. Sana Söz dizisinde Nehir Erdoğan’ın hayat verdiği Elif Karaca;  adeta Müge Anlı’nın diziye yansımış hali oldu. Bu durum izleyicilerin diziyi daha çok sevileceği düşünülmüş olsa da pek de beklenildiği gibi olmadı.


Kırmızı Oda dizisi ile geçen sezon ekranlarda kendini gösteren Erkan Petekkaya’ın da, reytingleri yükseltmede pek bir etkisi olmadığı söylentiler arasında. Başarılı oyuncu Kırmızı Oda’daki rolünün aksine bir polis olarak Sana Söz dizisinde yer alıyor. Oldukça yetenekli ve sevilen bir oyuncu olmasına karşın; Sana Söz dizisinin reytinglerinde etki yaratamadığı sıklıkla konuşuluyor. Dizinin final yapıp yapmayacağı konusunda söylentiler halen devam ederken, dizi tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.


Sana Söz Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir?


Reyting kaybeden Sana Söz dizisinde Erkan Petekkaya, Nehir Erdoğan gibi oldukça başarılı ve yetenekli oyuncular yer alıyor. Ayrıca Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp de Sana Söz dizisinde yer alan başarılı oyunculardan bazıları.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış