9 Aralık 2021 11:04 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:25

MasterChef Sergen'in Yarışmadaki Vadesi Doldu! Öyle Bir Hata Yaptı Ki! Şeflerin Kolundan Tutup Atmadığı Kaldı!

MasterChef Sergen'in Yarışmadaki Vadesi Doldu! Öyle Bir Hata Yaptı Ki! Şeflerin Kolundan Tutup Atmadığı Kaldı!

Merakla izlenen yarışmalardan biri MasterChef her gün yeni bölümleriyle nefesleri kesmeye devam ediyor. Son günlerde oldukça hararetli geçen bölümler, izleyicilerin nefesini kesiyor. MasterChef yarışması Sergen'in yaptığı bir hatayla resmen elenmesine neden olacak! işte o akıl almaz hareket!

TV8 kanalında yayınlanan MasterChef yarışması her gün merakla takip ediliyor. Pazar günleri yarışmada yapılan elemeler şef olmak isteyen aşçıların hayatlarının fırsatını verirken, elenen yarışmacılar ise hayallerine veda ederek ayrılıyor. Yarışmada jüri koltuğunda ise sevilen isimler  Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya yer alıyor. Şeflerin en güzel yemekleri seçtiği, zaman zaman eleştirdikleri yarışma büyük mücadeleyi herkesin gözleri önüne seriyor. Yarışmacılardan en konuşulan isimlerden biri olan Görkem Demiral ve Sergen Özen tavırları ile tüm gözleri üzerine çekmektedir. Özellikle diğer yarışmacılarla olan diyalogları nedeniyle izleyicilerden eleştiri alan Sergen MasterChef yarışmasına veda edecek olan yeni isimler arasında yer alıyor. 

Görkem'in Çıkışları Uyarı Aldı! 

MasterChef yarışmacıları Görkem Demir Demiral ve Sergen Özen sık sık yaşadıkları tartışmalar nedeniyle uyarı almak durumunda kalıyorlar. Özellikle dokunulmazlık yarışmalarında tansiyonun hat safhada olması Görkem ve Sergen ikilisinin anlaşmazlık yaşamasına neden olmaktadır. Daha önce kendisini eleme potasına girmesine neden olan yarışmacı Dilara ile de tartışma yaşayan Görkem kendisine az emek harcıyor denilmesine ateş püskürdü. Ani çıkışlarıyla bilinen yarışmacısı ise seyircilerin tepkisini alarak artık gitsin yorumlarına neden oldu. 

Dokunulmazlığı Kim Aldı?

Dokunulmazlık yarışması devam ederken eleme potasına girecek olan isimler de merak konusu oldu. Amansız bir şekilde yarışan aşçılar tüm hünerlerini göstererek ellerinden geleni yaptılar. Bireysel dokunulmazlığı ise Hasan kazandı. Bunun üzerine yine Sergen ve Görkem ikilisi hararetli bir tartışma yaşadı. Ağır sözler sarf eden Sergen'e yapımcılarda uyarı geldi. Görkem'in Sergene fazlalıksın demesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yaşanan tartışma esnasında şeflerden bir uyarı gelmemesi ise izleyicinin sinirlenmesine neden oldu. Fakat beklenen o ikazın gelmesi gecikmedi. Duruma el atan yapımcıların Sergen'i kolundan tutup atmadığı kaldı. 

Sergen Uyarı Aldı! 

Ani çıkışları nedeniyle uyarı alan yarışmacı Sergen artık hal ve tavırlarına çok dikkat etmesi gerekiyor. Bir defa uyarı alan Sergen'i Acun Medya'da affetmeyecek. En son Görkemle yaşadığı kavga fitili alevlerken, sert konuşmaları artık başta jüriler olmak üzere herkesi kızdırdı. Bu şekilde devam ederse Sergen'in diskalifiye olması bekleniyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış