9 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:25

Mahsun Kırmızıgül'ün Eski Aşkı Bakın Kim Çıktı! Meğer Önceden Aşk Yaşıyorlarmış!

Mahsun Kırmızıgül'ün Eski Aşkı Bakın Kim Çıktı! Meğer Önceden Aşk Yaşıyorlarmış!

Müzik ve sinema sektöründen tanımış olduğumuz Mahsun Kırmızıgül yeni bir albüm çalışması ile yeniden müzik piyasasına dönmeye karar verdi. Albüm haberinden sonra bir bomba daha patladı! Mahsun Kırmızıgül bir aşka yeniden m yelken açacak! İşte tüm detaylar!

Müzik piyasasına uzun bir süre ara veren Mahsun Kırmızıgül daha sonra sinema filmlerinde yönetmenlik yapmıştır. Şuan ise yeni bir albüm çalışmalarına hazırlık yapan ünlü şarkıcı yıllar sonra eski aşkıyla yeniden gündeme geldi. Daha önce güzel oyuncu Bade İşçi ile aşk yaşayan Mahsun Kırmızıgül seneler önce Bade ile Barış Manço'nun cenazesinde tanışmışlardı. Daha sonra sevgili olan ikili ayrılmış ve ikisi de evlenmiştir. Yaşanan olaylarda bazı detaylar herkesi şok etmiştir. Bade İşçi ve Mahsun Kırmızıgül hakkında en dikkat çeken detay ise o dönemler Bade'nin 15, Mahsun Kırmızıgül 'ün ise 30 yaşında olmasıymış. İşte haber hakkında tüm ayrıntıları okuyabilirsiniz. 

Evleneceklerdi! 

Barış Manço'nun cenazesinde ağlayan Bade İşçi çarpıcı güzelliği ile tüm gözleri üzerine çevirirken etkilenenlerden biri de Kırmızıgül olmuştur. Daha sonra ikili arasında bazı aşk dedikoduları duyulmaya başladı. Kırmızıgül 'ün hayranları ise bu ilişkiye sıcak bakmadı. Çünkü o dönemler Mahsun Kırmızıgül 30, Bade İşçi ise 15 yaşındaydı! Bir dönem alışveriş merkezinde yakalanan ikili, magazinciler tarafından el ele gezerken görüntülenmiş ve bu ilişkiyi itiraf etmek zorunda kalmışlardır. Bade o dönem lise okuması nedeniyle, okul bitince evlenme kararı almışlar fakat bu evlenmemişlerdir. Üniversite okuyan Bade ise moda tasarıma yönelerek Üniversite okumaya başlamıştır. 

Oyuncu Oldu!

Daha sonra oyunculuk hayatında başarıyı yakalayan Bade İşçi Ezel dizisi ile resmen o dönemin en beğenilen kadın oyuncuları arasında yer almıştı. Daha sonra Kuzey Güney dizisinde başarılı performansı ile övülen güzel oyuncu Malkoç Sualp ile evlilik kararı aldı. Daha sonra boşanan çift arkadaş olarak hayatlarına devam etme kararı aldılar. 

Mahsun Kırmızıgül'de Evlendi! 

Mahsun Kırmızıgül ise 1989 senesinde Gölgem Hanım'la evlenmiş ve Mahmut adında bir çocukları olmuştur.  2016 yılında ise avukat olan Ece Binay ile  Los Angeles’ta evlenmiştir. Şarkıcı olan Kırmızıgül bir süre sonra sinemaya tutkusu ağır basarak bazı dizilerde yer almış ayrıca yönetmenlikte yapmıştır. Şimdilerde yeni bir albüm çıkarmak için hazırlanan Kırmızıgül, sosyal medya üzerinden albüm kapağı seçimi takipçilerinden oy bekliyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış