9 Aralık 2021 16:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:25

Müge Anlı: Askere Gitti Başına Gelmeyen Kalmadı! İzne Geldiğinde Karısının Asker Arkadaşına Kaçtığını Öğrendi!

Müge Anlı: Askere Gitti Başına Gelmeyen Kalmadı! İzne Geldiğinde Karısının Asker Arkadaşına Kaçtığını Öğrendi!

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Bu kez de askerde olan adamın karısı evden kaçtı. Kadının kaçtığı kişiyi duyunca şok olacaksınız!

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında birbirinden ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bu olayı duyunca ne günlere kaldık, en yakın arkadaşımıza da güvenmeyecek miyiz diyeceksiniz. Çünkü bu olay yakın iki arkadaş arasında yaşandı. Adamın asker arkadaşı resmen karısına göz koydu. Vatani görevini yapmaya giden evli genç, izne geldiğinde karısının asker arkadaşına kaçtığını öğrendi, dünyası başına yıkıldı.

Askerdeyken Karısını Arkadaşının Telefonundan Arıyormuş!

, kocası askerdeyken eşinin arkadaşına kaçmış. Bu olay üzerine Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katılan genç adam, yaşananları anlattı. Tüm bu yaşanan olaylara rağmen karısının geri dönmesini istedi. Karısının saf bir yapıda olduğunu ve kolayca kaldırmanın mümkün olduğunu sözlerine ekledi. Müge Anlı ve stüdyoda yer alan konuklar, bu olayı hayretler içerisinde dinleyerek gözü yaşlı adama üzüldüler. Programın son bölümünde yer alan genç adam eşine seslendi, ancak henüz eşinden bir haber gelmedi. Evli kadın kendi mi kaçtı yoksa kaçırıldı mı? Bu sorunun cevabını çok yakın bir süre içinde Müge Anlı programında göreceğiz.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış