9 Aralık 2021 19:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:25

İbrahim Tatlıses Yılbaşında Resmen Servet Alacak! Ünlülerin Yılbaşı Ücretleri Resmen Darphane Gibi!

İbrahim Tatlıses Yılbaşında Resmen Servet Alacak! Ünlülerin Yılbaşı Ücretleri Resmen Darphane Gibi!

İmparator yılbaşında dünyaları kazanacak! Daha önce kimseye böyle büyük paralar verilmedi. İbrahim Tatlıses'ın alacağı parayı duyduğunuzda kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Ünlerin yılbaşı organizasyonları her zaman olay olmuştur. Ünlüler bir gecede vermiş oldukları konserler ile servet sahibi olmuşlardır. Dudak uçuklatıcı paralar bir gecede ünlülere yılbaşında defalarca verilmiştir. Yine yaklaşan yılbaşı dolayısıyla ünlerin yer alacağı programlar netlik kazanmaya başladı. İbrahim Tatlıses de yılbaşında konser verecek ünlüler arasında yer alıyor. Tatlıses`in alacağı parayı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. Böyle bir konser parası daha önce ne görüldü ne de duyuldu.

İbrahim Tatlıses Yıllar Sonra İlk Konserini Kuruçeşme`de Vermişti!

Yıllar önce hasımları tarafından başından vuruşan İbrahim Tatlıses yaklaşık olarak 10 yıl sonra sahnelere geri döndü. İlk olarak İbo Show programı ile karşımıza çıkan Tatlıses, daha sonra ilk konseri için Kuruçeşme`ye çıkarma yaptı. Burada yıllar sonra ilk konserini vermenin ve seyirciler ile buluşmanın heyecanını yaşadı. Konser boyunca oldukça fazla duygusal anlar yaşandı. İbrahim Tatlıses, konserinde yeni şarkısı olan Gelmesin adlı parçayı ve eski şarkılarını seslendirdi. Bu konser, daha sonraki konserlerin habercisi oldu ve İbrahim Tatlıses yılbaşı için konser programı yaptı. Usta sanatçının yurt dışında vereceği konserde alacağı para ise duyanları hayrete düşürdü. Tatlıses`in önüne resmen servet serdiler.

İbrahim Tatlıses Yılbaşı Konseri İçin Ne Kadar Kazanacak?

Uzun yıllardan sonra sahnelere dönüş yapan İbrahim Tatlıses, yılbaşında sevenleri ile bir araya gelecek. Sanatçının yılbaşı için gideceği adres bu kez Türkiye`de bir yer değil. İbrahim Tatlıses bu yıla Belarus`un başkenti olan Minsk`te veda edecek. Burada toplamda 5 konser verecek olan ünlü isim, Türk tarihinin en büyük ücretli konser programını verecek. İbrahim Tatlıses vereceği 4 konser için toplamda 2 milyon dolar, yılbaşı için vereceği konser için ise tam 1 milyon dolar alacak. Yani sadece 5 konserden 3 milyon dolar para kazanacak. Bu da yaklaşık olarak 27 milyon Türk lirasına denk geliyor. Daha önce böyle bir ücrete konser veren Türk sanatçı bilinmiyor. Kısacası İbrahim Tatlıses sahnelere çok hızlı bir dönüş yaptı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış