9 Aralık 2021 21:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:24

Alişan ve Buse Varol Çifti Resmen Yıkıldı! Kötü Haber Ocaklarına Ateş Gibi Düştü! Sevenleri Bu Aşk Böyle Bitemez Dedi!

Alişan ve Buse Varol Çifti Resmen Yıkıldı! Kötü Haber Ocaklarına Ateş Gibi Düştü! Sevenleri Bu Aşk Böyle Bitemez Dedi!

Alişan ve Buse Varol çifti haberleri gelmeye devam ediyor. Çift hakkında bu kez neler söylendi? Hayranları onların geleceğini çok merak ediyor!

Yaklaşık olarak dört yıl önce evlenen Alişan ve Buse Varol Çifti, evliliklerinin hemen ardından bir çocuk yaparak anne baba oldular. Daha sonra Buse Varol tekrar hamile olduğunu duyurdu ve dünyaya yeni bir bebek getirdi. Aşklarının meyvesi olan çocuklar her zaman mutluluklarının kanıtı oldu. Ancak çok yakın bir geçmişte çiftin boşanma dedikoduları ortaya çıktı. Bu iddiaları katıldığı tv programında yalanlayan Buse Varol, ayrılık niyetinde olmadıklarını ve çok mutlu olduklarını belirtti. Böylece ünlü çiftin hayranları ve sevenleri rahat bir nefes aldı.

İlerleyen Günlerde Bir Kez Daha Ayrılık Haberleri Çıktı!

İlk ayrılık haberlerinin tamamen asılsız olduğunu yalanlayan çifti ayrılık söylentileri bir türlü bırakmadı. Alişan`ın eşi Buse Varol`un sosyal medya hesabından birlikte oldukları fotoğrafları kaldırması gündeme tekrar bomba gibi düştü. Bu haberle bir kez daha sarsılan ünlü çiftten açılama geldi. Buse Varol yapmış olduğu açıklamasa sevenlerine ve tüm kamuoyuna şöyle seslendi: Oyunculuğa 3 sene kadar ara vermiştim. Sosyal medya hesabımda doğum ile ilgili fotoğraflarım, ailem ve eşimle ilgili paylaşımlarım vardı. Yeni bir dizi ile anlaştıktan sonra iş için bir sosyal medya hesabım olsun istedim. Bu nedenle de sosyal medyamda yer alan bazı fotoğrafları silmek istedim. Bu açıklamalarından sonra sevenleri bir kez daha ünlü çiftin boşanmayacak olmalarına sevindiler.

Buse Varol`un Son Fotoğrafı Akıllara Soru İşareti Getirmişti!

Sosyal medya hesabından ailesi ile birlikte olduğu fotoğrafları kaldıran Buse Varol`un son fotoğrafı akıllara soru işareti getirmişti. Ünlü ismin paylaşmış olduğu fotoğrafında yüzüğü ve alyansı yoktu. Bu durum acaba ünlü çift boşanma aşamasında mi sorusunun ortaya çıkmasına neden oldu. Alişan ve Buse Varol çifti ise bu konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Ünlü çiftin hayranları, çiftten mutlu bir haberi adeta dört gözle bekler oldular. Çok yakın bir dönemde ise ünlü çiftin boşanıp boşanmayacağının netlik kazanması bekleniyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış