9 Aralık 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:24

Sana Söz Dizisinde Final Çanları Çalıyor! Erkan Petekkaya Kendine Başka Dizi Arasın! Reytingler Hiç Beklendiği Gibi Olmadı

Sana Söz Dizisinde Final Çanları Çalıyor! Erkan Petekkaya Kendine Başka Dizi Arasın! Reytingler Hiç Beklendiği Gibi Olmadı

Sana Söz dizisi final mı yapacak? Dizi hakkında konuşmalar son bulmuyor! Reytinglerle başarı yakalamayan dizinin akıbeti ile ilgili dedikodular devam ediyor...

Star TV’de ilk yayınlandığında büyük bir ilgiyle izlenen Sana Söz dizisinin, git gide reytinglerinin düşmeye başladığı konuşuluyor. Oldukça başarılı oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerini yükseltemeyen Sana Söz dizisi, düşük izlenme nedeniyle afallamaya devam ediyor. Erkan Petekkaya, Serkan Altunorak ve Nehir Erdoğan gibi isimlerin yer aldığı dizinin final yapıp yapmayacağı konuşuluyor. Özellikle son bölümünde reytingleri yerlerde olan Sana Söz dizisinin ne zaman final yapacağı konusu ise henüz bilinmiyor. Polisiye ve dram türündeki dizi, altıncı bölümde olmasına rağmen izlenme sayısının düşüklüğü ile gündeme geliyor.


Sana Söz Dizisinin Finali Ne Zaman?


Merakla beklenen bir dizi olmasına karşın ilk bölümden bu yana düşük reytinglerle konuşuluyor. Oldukça yetenekli oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerini yükseltemeyen Sana Söz dizisinin final yapması bekleniyor.


Polisiye türünde olan dizi, son bölümü ile ortalamanın epey altında bir puan elde etti. Genel izleyicide yirminci sırada kalması, reytinglerin kötü olduğunun bir işareti. AB’de 32’i, ABC1’de ise 29. sırada yer alarak izleyicilerini üzmeye devam ediyor. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi isimlerle birlikte çalışmasına rağmen reytinglerini yükseltememesinden dolayı final yapması bekleniyor. Fakat bu konuda resmi mercilerden henüz bir açıklama gelmedi.


Sana Söz Dizisinin Ekibi


Oldukça donanımlı bir ekibe sahip olan Sana Söz dizisi; Erkan Petekkaya ve Serkan Altunorak gibi isimlerle beraber çalışıyor. O3 Medya’nın yapımında olan dizi, Şenol Sönmez yönetmenliğinde çekiliyor. Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın senaristliğini yaptığı dizi oldukça başarılı ve yetenekli oyuncularla ev sahipliği yapıyor.


Polisi canlandıran Erkan Petekkaya ve bir program sunucusuna hayat veren Nehir Erdoğan, tüm yeteneklerine rağmen dizinin reytinglerini yükseltemedi. Dizide Nehir Erdoğan’ın, program sunucusu olmasıyla Müge Anlı’ya benzer bir karakteri canlandırması oldukça ilgi çekici olsa da dizinin final yapıp yapmayacağı ilk bölümden bu yana konuşulmaya devam ediyor. Rakip kanallarından biri olan Fox TV’nin aksine tutmayan dizilerine bir süre fırsat tanıyan Star TV’nin bu konuda yapacağı açıklamalar merak ediliyor. Yapılacak açıklamalar doğrultusunda dizinin akıbeti yorumlanabilecek.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış