10 Aralık 2021 16:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:24

TRT1 Teşkilat Dizisinde Şok Ayrılık! Yeni Bölüm Fragmanı Serdar İntihar Ediyor! Serdar Ölüyor Mu? Diziden Ayrılıyor Mu?

TRT1 Teşkilat Dizisinde Şok Ayrılık! Yeni Bölüm Fragmanı Serdar İntihar Ediyor! Serdar Ölüyor Mu? Diziden Ayrılıyor Mu?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat'ta yaprak dökümü mü başlıyor? Dizinin son fragmanındaki sahne Serdar'ın intihar edeceğine mi işaret ediyor? Bu hafta Teşkilat dizisinde seyircileri ne bekliyor sorunun cevabı haberin detaylarında!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi olan Teşkilat`tan bir ayılık mı geliyor? Dizide Serdar rolünü canlıdan Çağlar Ertuğrul, son fragmanda diziye veda mı ediyor sorusunu akıllara getirdi. Teşkilat dizisinin 26. bölümünün fragmanında Serdar`ın başına silah dayaması bu haberin ortaya çıkmasına neden oldu. Geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek Ödülleri töreninde yaşanan olaylar sonrasında bu iddianın doğru çıkma olasılığı daha da güçlendi. 26. bölüm MİT ajanı Serdar`ın son bölümü mü olacak?


Çağlar Ertuğrul, Altın Kelebek Ödülleri Töreninde Eleştirilerin Odağı Olmuştu!


Geçen hafta törenle verilen Altın Kelebek Ödülleri`ne Teşkilat dizisinin Serdar`ı, Çağlar Ertuğrul damga vurmuştu. Ünlü isim Tamer Karadağlı taklidi yaptığı için eleştirilerin odağı olmuştu. Ertuğrul`un bu hareketi başta TRT Yönetim Kurulu Üyesi olan Hilal Kaplan tarafından eleştiri almıştı. Bu gelişmeden sonra fragmanda Serdar`ın başına silah dayaması diziden ayrılacağına işaret edildi. İki isim arasında yaşanan gerginlik bazı soruları akıllara getirdi. Çağlar Ertuğrul bu olaydan sonra diziden mi gönderildi sorusu, bu sorulardan bir tanesi oldu. Teşkilat dizisinin Serdar`ının diziden gönderilip gönderilmediğinin net cevabı ise 26. bölüm yayınladıktan sonra belli olacak. Dizinin yeni bölümü ise bu pazar günü saat 20:00`de yine TRT 1 ekranlarında olacak.


Tamer Karadağlı`dan Yapılan Taklide Cevap Gecikmedi!


Çağlar Ertuğrul Altın Kelebek Ödülleri sırasında yapmış olduğu Tamer Karadağlı taklidi ile günmede oturmuştu. Twitter da çok sayıda kişi ünlü oyuncu ve Teşkilat dizisini protesto etmişti. Bu olayın ardından ise Çağlar Ertuğrul, çeşitli isimler ile polemiğe girmişti. Yaptığı açıklamada ise Tamer Karadağlı`yı sevip saydığını söylemişti. Daha sonra gözler usta isim Tamer Karadağlı`ya çevrilmişti. Gelen yoğun soruların ardından Karadağlı açıklama yaptı. Ünlü oyuncu " Espri yapmış çocukcağız, ben çok büyütmüyorum" diyerek polemikten uzak kalmayı tercih etti. Ayrıca sözlerinin devamına "Biz onların meslek büyükleriyiz, bir alınganlık söz konusu değil" sözlerini ekledi. Böylece ikili arasında yaşanan hafif gerginlik, Tamer Karadağlı`nın sağduyusu ile sona ermiş oldu.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış