9 Aralık 2021 23:06 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:24

Kardeşlerim'in Melisa'sı ''Yolculuğum Buraya Kadarmış'' Dedi Bombayı Patlattı! Yeni Dizisi Gümbür Gümbür Geliyor!

Kardeşlerim'in Melisa'sı ''Yolculuğum Buraya Kadarmış'' Dedi Bombayı Patlattı! Yeni Dizisi Gümbür Gümbür Geliyor!

Kardeşlerim dizisiden ayrılan oyuncu Damlasu İkizoğlu gümbür gümbür geliyor: Yeni bir dizi için el sıkıştığı bilinen güzel oyuncu herkesi sevindirecek bir haber verdi. Kardeşlerim dizisinde artık yer almayacağını da açıklayan güzel oyuncunun yeni projesi!

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi dram türünde bir dizidir. Ekranların en sevilen dizilerden biri olan Kardeşlerim, 4 kardeşin hayata sıkı sıkı tutunmasını anlatmaktadır. İzleyenleri gözyaşlarına boğan dizi reyting rekorları kırmıştı. Hatta dizide yer alan oyuncular o kadar samimi bulunmuştu ki izleyenler kendi kardeşlerinin yerine koymuştu. Fakat dizide yaşanan bazı gelişmeler izleyenleri çok üzdü. Özellikle dizide en sevilen ve başrol olan oyuncuların diziye veda etmesi herkesi derinden etkiledi.  Kadir karakterine hayat veren oyuncu Halit Özgür Sarı ve Melisa karakterine hayat veren Damlasu İkizoğlu diziden ayrıldı. Bu nedenle reytingleri düşen dizi uzun bir süre toparlayamayacak gibi görünüyor. 

Sevenlerine Veda Etti!

Dizideki oyuncu Damlasu İkizoğlu, Kardeşlerim'den ayrıldıktan sonra sosyal medya adresi üzerinden bir veda mesajı yayınladı. Diziye artık veda ettiğini belirterek, yolculuğum artık buraya kadarmış sözleriyle sevenleri yasa boğdu. Daha sonra Kardeşlerim dizisinin Melisa'sı Damla İkizoğlunun, Kardeşlerim'e tekrar döneceği komsunda bazı haberler alındı. Fakat yapılan haberlerden sonra güzel oyuncunun diziye geri dönmeyeceği öğrenildi. Bu durum izleyici üzerinde ne kadar hayal kırıklığı yaratsa da Damlasu İkizoğlu'nun yer alacağı yeni dizi haberi bir nebze de olsa izleyicinin yüzünü güldürdü. 

Oyunculuğu Beğeni Topladı! 

Kardeşlerim dizisinde oyunculuk performansı ile beğeni yağmuruna tutulan güzel oyuncu  Damlasu İkizoğlu herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Diziden ayrıldıktan sonra birçok teklif alan oyuncu sonunda başka bir proje için el sıkıştığı öğrenildi. Güzel oyuncunun ise neden diziden ayrıldığı merak konusu oldu. İki isimin birden diziye bir anda veda etmesi seyircilerin aklında soru işaretleri bıraktı. Daha sonra öğrenilen bazı bilgilere göre Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu'nun diziden ayrılma nedeni belli oldu. Oyuncuların senaryo gereği Kardeşlerim dizisine veda ettiği haberleri kesinlik kazandı. Sadece kısa bir süre için anlaşma yapan oyuncuların süresi dolduğu için diziden ayrıldı. 

Yeni Dizi Gümbür Gümbür Geliyor! 

Damlasu İkizoğlu'nun Star ekranlarında yayınlanan yeni dizi Annemizi Saklarken'e katılması bekleniyor. Henüz2. bölümü yayınlanan diziye katılası beklenen Damlasu İkizoğlu yeni projesiyle gümbür gümbür gelecek. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış