10 Aralık 2021 15:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:24

Aras Bulut Fırtınalar Estirecek Yeni Dizisi Belli Oldu! Bu Haber İnstagram ve Facebook'ta Yorum Yağmuruna Tutuldu

Aras Bulut Fırtınalar Estirecek Yeni Dizisi Belli Oldu! Bu Haber İnstagram ve Facebook'ta Yorum Yağmuruna Tutuldu

Aras Bulur 7. Koğuştaki Mucize filminden sonra ekranlarda fırtına estirmek için geri dönüyor! Sosyal medya üzerinden paylaşılan bu haber, resmen beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu!

Aras Bulut İynemli’den sevenlerini mutlu edecek bir haber geldi! Ünlü oyuncu İynemli, Show TV’nin en sevilen dizisine ikinci kez dahil olacak. Geçen sezonlarda final yapıp ekranlara veda eden Çukur dizisinin en sevilen oyuncularından biri olan Aras Bulut İynemli’nin yeni projesi uzun süredir merak ediliyordu. Ünlü oyuncu İynemli’den hayranlarını sevindirecek haber geldi. Çukur’un yapım şirketi olan Ay Yapım’ın Üç Kuruş adlı projesinde yer alacağı söylenen Aras Bulut İynemli’nin, söylentilerin aksine başka bir film projesi ile anlaştığını açıkladı. Ancak söylediğinin aksine Üç Kuruş’la anlaşma yaptığı iddia ediliyor.


Üç Kuruş’la İkinci Kez Anlaşma Yaptı


Reytingleri istediği gibi gitmeyen Üç Kuruş’un yapımcıları harekete geçerek Aras Bulut İynemli’ye bir kere daha teklif götürdü. Bunun üzerine ünlü oyuncu ikinci kez gelen teklife sıcak bakarak Ay Yapım ile bir anlaşma imzaladı. Diziye Can isimli bir karakterle giriş yapacağı söylense de; dizideki Leyla karakterinin eski sevgilisi olacağı iddia ediliyor. Tüm bu iddialara karşın Ay Yapım’dan veya Aras Bulut İynemli’den bir açıklama gelmedi.


Aras Bulut İynemli Kimdir?


25 Ağustos 1990 doğumlu olan Aras Bulut İynemli, sanatçı bir ailenin çocuğu olarak İstanbul’da dünyaya geldi. Ablası ses sanatçısı ve abisi tiyatrocu olan ünlü oyuncu; lise eğitimini Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Akabinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazansa da ilgisizliğinden ötürü okulunu dondurarak oyunculuğa başladı. Abisinin destekleri ile oyuncu eğitimi alan İynemli, ilk televizyon deneyimi Patos reklamıyla oldu. Ardından Zeynep Günay, İynemli’nin yeteneğini fark ederek Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizinin kadrosuna dahil etti. Bu dizi; Mete karakterini canlandırmasından ötürü kariyerinin dönüm noktalarından biri oldu. Öncesinde Arka Sokaklar’da konuk oyuncu olarak yer aldı. Mahmut ile Meryem, Muhteşem Yüzyıl, 7. Koğuştaki Mucize isimli dizi ve filmlerde de yer alarak adından sıklıkla söz ettirdi. Çukur dizisindeki Yamaç karakteri ile yeteneğini ortaya koyarak hem çok sevildi hem de başarısını ortaya koydu.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış