10 Aralık 2021 17:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:24

Müge Anlı Programında Kocasının Asker Arkadaşına Kaçan Kadın Bugün Stüdyoya Geldi! Kocasıyla Yüzleşen Kadın Bakın Neler Yaptı!

Müge Anlı Programında Kocasının Asker Arkadaşına Kaçan Kadın Bugün Stüdyoya Geldi! Kocasıyla Yüzleşen Kadın Bakın Neler Yaptı!

Kocasının asker arkadaşına kaçan kadın stüdyoya geldi. O anlarda bakın neler yaşandı! Kaçan kadın eşine mi geri döndü yoksa eşinin arkadaşıyla kalmaya devam mı etti? İşte hepsinin cevabı bu haberde!

Müge Anlı İle Tatlı Sert programına konuk olan ve karısının, asker arkadaşı ile kaçtığını iddia eden genç bugünkü programda karısı ile yüzleşti. Dünkü olaydan sonra programı arayan kadın, stüdyoya geleceğini söylemiş ve bugünkü canlı yayına çıkacağını bildirmiş. Bu haberin üzerine gözler Atv ekranlarına çevrildi ve genç kadının yağacağı açıklama beklendi. Ancak kadının yapmış olduğu açıklamalar ve tavırlar ile stüdyoda bulunanlar büyük şok yaşadılar. Genç kadın, kocasına geri dönmeyeceğini ve ondan nefret ettiğini söyledi.


Kocasının Asker Arkadaşına Kaçan Kadın Canlı Yayına Kaçtığı Adamla Geldi!


Program sırasında canlı yayına çıkan genç kadın, düğün hazırlıkları yaptıklarını ve kına alışverişi yaptıkları sırada haber aldıklarını belirtti. Ardından buraya da kaçtığı ve kocasının asker arkadaşı ile geldiğini söyledi. Bunun üzerine Müge Anlı, genç kızdan kaçtığı adamı çağırmasını istedi. Stüdyo dışına çıkan kadın, kaçtığı adamın elinden tutarak stüdyoya tekrar girdi. Ancak bu duruma sinirlenen Müge Anlı, ellerini bırakmalarını ve ayrı ayrı oturmalarını söyledi. Genç kadının eşi ve asker arkadaşı canlı yayında yüz yüze geldi. Perişan haldeki koca, asker arkadaşına hesap sordu.


21 Yaşındaki Kadın Dördüncü Kocaya Kaçmış!


Programın ilerleyen dakikalarında yeni bir bilgi ile herkes bir kez daha şok geçirdi. 21 yaşında kocasını terk eden kadının dördüncü kez evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Karısı kaçan genç adam, eşinin daha önce 2 kez evlilik yağdığını ve kendisinin üçüncü eşi olduğunu söyledi. Şimdi kaçtığı adamla ise dördüncü evlilik hazırlığı yaptığını ifade etti. Bunun üzerine gözler tekrar evden kaçan kadına çevrildi. Bu iddialı doğrulayarak kaçtığı adam ile evleneceğini söyledi.


Kocasını Terk Eden Kadının Annesi Stüdyoya Geldi!


Yayının son bölümlerine doğru yetişen ve kızını geri almaya geldiğini söyleyen gözü yaşlı anne beklediği tepki ile karşılaşamadı. Her seferinde kızının arkasında olduğunu ve onu asla yollamayacağını söylese de kızı kaçtığı adamın yanına gitti ve stüdyoyu terk etti.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış