11 Aralık 2021 09:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:24

BİM Zamlı Ürün Listesini Paylaştı! Önceki ve Sonraki Fiyatlar Listede Yer Aldı! Peynir, Süt, Yumurta, Zeytinyağı Ne Alsanız Pahalı!

BİM Zamlı Ürün Listesini Paylaştı! Önceki ve Sonraki Fiyatlar Listede Yer Aldı! Peynir, Süt, Yumurta, Zeytinyağı Ne Alsanız Pahalı!

Gün geçmiyor ki market ürünlerine yeni zamlar gelmesin. Bu kez gelen zam birkaç ürüne değil. BİM onlarca ürünün fiyatını değiştirdi. İşte BİM mağazalarının yeni zamlı tarifesi!

Zincir marketlerde satılan ürünlere zamlar gelmeye devam ediyor. Son günlerde her gün değişen fiyat etiketleri yine değişti. En ünlü market zincirlerinden ve birçok ürünü en ucuza satan BİM`den zamlı fiyat listesi geldi. Listede onlarca ürüne zam geldiği anlaşıldı. Listede peynirden süte, yumurtadan zeytinyağına, salamdan sosise ne ararsanız var. Üstelik bu kez gelen zamlar diğer zamlara benzemiyor. Bazı ürünler neredeyse yüzde 50 değerinde zamlandı. İşte BİM marketin yeni fiyat tarifesi!


BİM Zamlı Fiyat Listesi!


Yapılan son zamlar sonrasında BİM market yetkilileri yeni fiyatları duyurdu. Listede birçok ürün bulunuyor. Bu ürünlerden bazıları şu şekilde: 250 gram tereyağı fiyatı 18.90 liradan 29.90 liraya, 600 gram beyaz peynirin fiyatı 34.50 liradan 50.75 liraya, 1 litre sütün fiyatı 5.90 liradan 9.90 liraya ve bir buçuk kilo yoğurdun fiyatı 10.50 liradan 15.50 liraya çıktı. Özellikle süt ve süt ürünlerine bu kadar yüksek miktarda zam gelmesinin en büyük nedeni çiğ süt fiyatının geçtiğimiz günlerde 4.70 liraya çıkarılması olmuştur. Bu haberden sonra süt ve süt ürünlerine yaklaşık olarak yüzde 50 değerinde zam yapıldı. Bu durum ise direkt olarak tüketici kesim olan halkın cebine yansıdı. İnsanlar artık elini cebine değil ateşe atmaya başladı.


Zamlı Listenin Devamında Hangi Ürünler Yer Alıyor!


Yeni zamlı tarifeye göre tüm BİM marketlerde 10 Aralıktan itibaren yeni fiyatlar geçerli olacak. Bu listede yer alan ürünlerden bazıları şu şekildedir: Ayran, çikolata çeşitleri, salam çeşitleri, patates, galeta, armut, kahve, krema, tavuk, köfte, sucuk, döner, sosis çeşitleri, kek çeşitleri, lavaş, domates, kaymak, kavurma, pastırma. İşte BİM mağazalarında satılan bazı ürünlere gelen zamlar bu şekilde. Ancak bu listenin dışında da pek çok ürüne yeni zamlar geldi. 

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış