12 Aralık 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

Burcu Esmersoy'un Yakalandığı Sevgilisi Bakın Kim Çıktı! Bu Yüzden Sevgili Olduğunu Sır Gibi Saklamış!

Burcu Esmersoy'un Yakalandığı Sevgilisi Bakın Kim Çıktı! Bu Yüzden Sevgili Olduğunu Sır Gibi Saklamış!

Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisi ile yakalanan Burcu Esmersoy herkesi şok etti. Sevgilisi olduğunu itiraf eden güzel sunucu ''Beyefendiyi sormayın. Tanımaya gerek yok" ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra Esmersoy.2un sevgilisinin ne iş yaptığı ortaya çıktı!

45 yaşındaki güzel sunucu yaşına göre genç kızlara taş çıkaran fiziği ile herkesi büyülemektedir. Sunuculuk yapan Burcu Esmersoy daha önce birçok projede yer alarak ismini duyurmuştur. TV hayatında ise ilk dönüm noktası siyah saçlarıyla rol aldığı Didem klibidir. Bu klipten sonra şeytanın bacağını kıran Burcu Esmersoy daha sonra magazin programlarında sunuculuk yapmaya başlamıştır. Uzun zamandır sevgilisi olmadığını bildiğimiz güzel sunucunun meğer 1 senelik bir ilişkisi varmış. Sevgilisiyle birlikte arabada yakalanan Burcu Esmersoy neye uğradığını şaşırdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Esmersoy esprileriyle herkesi güldürmeyi başardı. Güzel sunucunun sevgilisinin kim olduğu ise herkes tarafından merak konusu oldu. 

Şaşkına Döndü! 

2019 senesinde eşinden boşanan Burcu Esmersoy uzun süre kimse ile duyulmazken yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. Etilerde lüks bir mekandan ayrılan çift arabada magazin muhabirleri tarafından yakalandı. Siyah jipinde önde oturan Burcu Esmersoy, sevgilisi ile el eleydi. Arka koltukta çiftin şoförleri otururken arabayı ise sevgilisi kullanıyordu. Birden magazin muhabirlerini karşısında gören güzel sunucu neye uğradığını şaşırdı. Art arda sorular alan Esmersoy sorulara cevap verdi. 

Sevgilisiyle Yakalandı! 

Gazetecilerin Burcu Esmersoy ve sevgilisini görüntüledikten sonra "Burcu Hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun, ne zaman başladı?" soruları soruldu. Bunun üzerine güzel oyuncu hayırlı olsun deyin uzun süredir ilişkimiz var şeklinde konuştu. Burcu Esmersoy'un hayranları bu duruma çok sevinirken hayırlı olsun dileklerini sosyal medya üzerinden iletti. Esmersoy'un gizemli sevgilisinin kim olduğu ve ne iş yaptığı ise herkesi merak içinde bıraktı. Bu konuda cevap vermeyen sunucu  ''Beyefendiyi sormayın. Tanımaya gerek yok" sözleriyle konuyu kapatmaya çalıştı. Uzun araştırmalar sonrasında Esmersoy'un sevgilisinin kim olduğu ise ortaya çıktı! 

Bakın Sevgilisi Kimmiş!

Burcu Esmersoy'un sevgilisinin ünlü bir iş adamı olduğu ortaya çıktı. Oldukça varlıklı olduğu bilinen iş insanı, Burcu Esmersoy'la yaklaşık bir senedir aşk yaşamaktadırlar. Hatta güzel sunucunun servet değerinde olan marka gözlük ve çantasının sevgilisinin hediyesi olduğu iddia edildi. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış