12 Aralık 2021 09:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

Herkesin Dört Gözle Beklediği O Özellik Sonunda Geldi! WhatsApp`ın Yeni Özelliği Ne?

Herkesin Dört Gözle Beklediği O Özellik Sonunda Geldi! WhatsApp`ın Yeni Özelliği Ne?

WhatsApp uygulaması yeni özelliği ile kullanıcılarını sevindirdi. Yeni gelen özellik çok işinize yarayacak. Bu özellik ile sevmediğiniz kişilerden uzak olacaksınız. İşte WhatsApp uygulamasının yeni özelliği!

Dünyada milyarlarca insanın kullanmış olduğu ücretsiz mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, sürekli kendini güncellemeye ve yeni özellikler edinmeye devam ediyor. Yeni gelen özellik WhatsApp kullanıcılarını çok sevindirecek. Çünkü birçok kullanıcı bu özelliğin WhatsApp uygulamasında olmasını hep istemiştir. Sonunda uygulama sahipleri bu sesi duygu ve beklenen o özelliği uygulamaya ekledi. Peki herkesin beklediği bu özellik ne? WhatsApp kullanıcıları artık neyi yapma şansına sahip olacaklar? İşte WhatsApp uygulamasına gelen o yeni özellik!


Rehberde Olmayan Kişiler Artık Çevrimiçi Olduğunuzu Göremeyecekler!


Çıktığı günden bu yana kendisi sürekli yenileyen WhatsApp uygulamasına yeni gelen özellik sayesinde rehberde olmayan kişiler artık çevrimiçi olduğunuzu göremeyecekler. Bu özellik şu an WhatsApp uygulamasını güncelleyen herkesin cep telefonlarında ya da bilgisayarlarında mevcut. Ancak rehberde olan isimler, sizi yine uygulama içinde gezinirken çevrimiçi olarak görebilecekler. Bu nedenle kime çevrimiçi yakalanmak istemiyorsanız o kişinin numarasını geçici olarak rehberinizden silebilirsiniz. Bu özelliğin gelmesi ile beraber birçok kullanıcı, bu özelliği uzun süredir beklediklerini ve bu özelliğin gelmesine çok sevindiklerini söylediler.


WhatsApp Herkese Çevrimdışı Olma Özelliği De Gelecek Mi?


Rehberde olmayan kişilere çevrimdışı olma özelliği kullanıcıları oldukça memnun etti. Ancak bu uygulamanın genişletilmesi ve herkese karşı çevrimdışı olma özelliğinin gelmesi istenir hale geldi. Bu özellik WhatsApp uygulamasına geldiğinde kullanıcılar istedikleri kişilere çevrimiçi istedikleri kişilere de çevrimdışı olma şansını elde edebilecekler. Bu özelliğin gelip gelmeyeceği de daha şimdiden merak konusu olmaya başladı. Henüz WhatsApp uygulaması yetkililerinden bir açıklama yapılması ancak bu özelliğin ilerde gelmesine muhtemel gözle bakılıyor. Çünkü bundan önce gelen yenilikler, hep bir sonraki gelecek olan yeniliğin habercisi olmuştur. Bu nedenle herkese karşı çevrimdışı olma özelliği de bir nevi geleceğinin haberini şimdiden vermiş oldu. Bu sorunun cevabını merak edenlerin en kısa sürede bir sonuç alacakları bir gerçek!

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış