12 Aralık 2021 17:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

Ehliyet Hocası Milyoner Yarışmasına Katıldı, Trafik Sorusunda Elendi! Kenan İmirzalıoğlu Yarışmacıya Galiba Caps Oldunuz Dedi!

Ehliyet Hocası Milyoner Yarışmasına Katıldı, Trafik Sorusunda Elendi! Kenan İmirzalıoğlu Yarışmacıya Galiba Caps Oldunuz Dedi!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sıra dışı bir olay yaşandı. Ehliyet hocası olduğunu söyleyen kadın yarışmacı, trafik işareti sorusunu bilemedi. İşte yarışma anında yaşananlar!

Yıllardır ilgiyle takip edilen ve dünyanın en çok kazandıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster`de ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bu yarışmada daha önce ilk soruda elenenler görüldü ama böyle elenen hiç görülmedi. Yarışmacının mesleği ile ilgili kolay bir soru gelmesine rağmen soruyu doğru cevaplayamadı. Bu durum internette ve sosyal medyaya alay konusu oldu. Yarışmanın sunucusu olan Kenan İmirzalıoğlu, kadın yarışmacının bunların geleceğini yapmış olduğu espri ile ifade etti. Bakın Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında neler oldu?


Ehliyet Hocası Trafik İşaretini Bilemedi!


Yarışmanın başında kendisini tanıtan kadın yarışmacı, özel trafik eğitimi ve trafik kurallarına yönelik ders verdiğini belirtti. Yarışmanın ilerleyen sorularında ise trafik alanında bir soru geldi. Tüm izleyenler, kadın yarışmacının doğru cevap vereceğine kesin gözü ile baktı. Ancak yarışmacı vermiş olduğu cevap ile stüdyoda yer alanları ve ekranları başındaki izleyicileri şaşırttı.  "Çevresi kırmızı şeritle kaplı, içi boş beyaz bir ters üçgen şeklindeki trafik işaretinin anlamı ne?" sorusuna cevap verirken terler döken yarışmacı galiba caps olacağım dedi ve korktuğu başına geldi. Kadın yarışmacı cevap olarak Dur seçeneğini söyledi, ancak sorunun doğru cevabı Yol Ver seçeneği olacaktı. Bunun üzerine kadın yarışmacı, hiç beklenmedik bir şekilde Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında veda etmek zorunda kaldı.


Kenan İmirzalıoğlu`ndan Yarışmacıya: Galiba Caps Oldunuz!


Kadın yarışmacının elenmesinin ardından Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Kenan İmirzalıoğlu, galiba caps oldunuz diyerek esprili bir cevap verdi. Yarışmacı ise hala şaşkınlığını üzerinden aramayarak "Ama bu soruda olamazdı." dedi. Böylece Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına ilginç şekilde veda eden yarışmacılar arasına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Bu olay üzerine bir kez daha insanların hiç ummadıkları yerlerden yakalandıkları ve her insanın korktuğunun başına geldiği gerçeği bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Bakalım yarışmanın ilerleyen bölümlerinde kimler ilginç şekilde elenmeye devam edecek.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış