12 Aralık 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

Nesrin Cavadzede’nin Sevgilisine Romantik Doğum Günü Kutlaması! İşte O Romantik Anlar…

Nesrin Cavadzede’nin Sevgilisine Romantik Doğum Günü Kutlaması! İşte O Romantik Anlar…

Nesrin Cavadzede'den sevgilisine romantik doğum günü kutlaması! Romantik fotoğraf karaeleri sosyal medyada binlerce yorum ve beğeni aldı.

Kendisi gibi oyuncu bir sevgilisi olan Nesrin Cavadzede’nin, sevgilisinin yeni yaşı için doğum günü kutlaması sosyal medyada olay oldu! Uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan ile beraber Nesrin Cavadzede‘nin, sosyal medyada paylaştığı romantik doğum günü kutlaması resmen tüm hayranları etkisi altına aldı.
 


Oyuncu Gökhan Alkan’la yaşadığı romantik aşkla gündemden düşmeyen Nesrin Cavadzede’nin sosyal medya paylaşımları her hafta gündemde bomba etkisi yaratıyor. Birkaç gün önce yeni yaşını kutlayan Nesrin Cavadzede’nin sevgilisi Gökhan Alkan için ünlü oyuncu bir parti organize etti. Partide Gökhan Alkan’ın 34 yaşına girilmesi kutlandı. Partiden kareler paylaşan Nesrin Cavadzede takipçilerini bir kez daha romantik aşkını gösterdi.
 


Yasak Elma dizisinin setinde tanışan Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzede tutku dolu bir aşk yaşamaya başladılar. Uzun süredir beraber olan çift, son dönemde aşklarını evlilik ile taçlandırmaya düşündürdüğü iddiaları sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzede’nin belirli zamanlarda sosyal medyada paylaştıkları mutluluk pozları halen daha gündem olmaya devam ediyor.
 
8 Aralık 2021 tarihinde 34 yaşına basan Gökhan Alkan romantik bir parti ile yeni yaşını kutladı. Nesrin Cavadzede’nin düzenlemiş olduğu bu parti de, romantik pozlar paylaşıldı. Bu pozlar karşısında sosyal medya resmen sarsıldı. Takipçilerinden yüzlerce beğeni alan bu fotoğraflar çiftin romantik aşkının bir kez daha göstergesi oldu.
 
Partide Nesrin Cavadzede’nin giydiği ışıltılı beyaz elbise dikkat çekerken; Gökhan Alkan’ın takım elbisesi ve papyonu da oldukça dikkat çekti. Çiftin beyaz elbise ve takımı elbise kombini takipçiler tarafından düğün öncesi hazırlık olarak yorumlandı.
 
“ Üç Kuruş” isimli dizi ile ekranlara yer alan Nesrin Cavadzede, sosyal medya üzerinde Gökhan Alkanı etiketleyerek; sevgilisinin doğum gününü kutladı. Romantik fotoğrafın altına “Happy birthday love” notunu düşmeyi de unutmadı. Ünlü oyuncu Gökhan Alkan’ın doğum günü pastasında yazan sensin yazılı not takipçilerin gözünden kaçmadı. Çiftin bu partiden paylaşmış oldukları fotoğraf karelerine dakikalar içerisinde resmen binlerce yorum ve beğeni geldi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış