13 Aralık 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:22

Hülya Avşar ve Kızı Zehra Yeni Bir Projeyle Mi Geliyor? Anne Kız Resmen Ortalığı Sallayacaklar!

Hülya Avşar ve Kızı Zehra Yeni Bir Projeyle Mi Geliyor? Anne Kız Resmen Ortalığı Sallayacaklar!

Şarkıcı Hülya Avşar konserinde giydiği transparan elbise ile herkesi şaşkına uğrattı. Göğsünden göbeğine kadar dövme yaptıran Hülya Avşar beğeni yağmuruna tutuldu. Yeni olduğu düşünülen dövmesi şekliyle herkesin ağzını açıkta bıraktı. İşte o anlar!

Oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar sesi ve oyunculuğuyla çok beğenilmektedir. Bir dönem özellikle Yeşilçam filmlerine damgası vuran usta isim oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de çok beğenilmektedir. Oyunculuk hayatına ara veren Hülya Avşar en son Masumiyet dizisinde yer almıştı. Dizinin finalinden sonra başka bir projede yer almayan Hülya Avşar konserlerine son hız devam etmektedir. Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ise bir reklam projesinde yer almış daha sonra TV ekranlarında görülmemişti. Kızının medyada göz önünde olmasını istemeyen Hülya Avşar ile kızı Zehra Çilingiroğlu'nun birlikte oldukları yeni bir proje herkesi heyecanlandırdı. Ortalığı sallaması beklenen program hakkında tüm detaylar haberimizde.

Konserlerine Devam Ediyor!

Konserlerindeki sahne performansı ile dillerden düşmeyen güzel şarkıcı en son sırtı açık elbisesiyle resmen olay yaratmıştı. Kalçasında biten sırtı açık elbisesi pırıltısıyla da herkesi büyülemişti. Son dönemlerde sahne kıyafetleriyle çok konuşulan isimlerden biri Gülşen'i bile bu kostümle resmen sollamıştı. Konserlerine devam eden Hülya Avşar'ın tekrar TV hayatına dönüp dönmeyeceği ise merak konusu oldu. Bunun üzerine kendisine sorulan sorulara cevap veren güzel şarkıcı en son Masumiyet dizisinden sonra pişmanlık yaşadığı konusunda bir açıklama yapmıştı. 

Masumiyet Pişmanlık Oldu! 

Masumiyet dizisinden Hülya Avşar'ın yüzüne yapılan filtre sosyal medyada alay konusu olmuştu. Ünlü isim Hülya Avşar resmen tanınmayacak bir duruma gelmişti. Dizi severler ünlü şarkıcının filtreyi fazla kaçırması nedeniyle kirpikleri bile belli olmama nedeniyle günlerce konuşmuşladı. Bu konu hakkında açıklama yapan Avşar ,durumun kendisiyle ilgili değil yönetmenle ilgili bir durum olduğunu açıklamıştı. Özellikle filtre nedeni yüzünden, dizi veya film yapımında yer almak istemediğini belirtmişti. 

Anne Kız Yeni Projede Mi?

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ve Hülya Avşar'ın yeni bir projede yer alacağı haberleri sosyal medyayı salladı. Sevilen şarkıcı kızı ile bomba gibi geliyor. Hülya Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu'nu gözlerden uzak tutarken duyulan bu haber herkesi çok meraklandırdı. Sosyal medyada dahi aktif olmayan Zehra Çilingiroğlu daha önce sadece bir reklam filminde yer almıştı. Şimdi yeni sürpriz projelerine hazırlandıkları duyulan anne kız yeni projesini çok yakında açıklamaları bekleniyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış