12 Aralık 2021 20:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

Samsung İsmi Tarihe Karışıyor! Ünlü Teknoloji Markası İsim Değişikliğine Gidiyor! Samsung`un Yeni İsmi Ne Olacak?

Samsung İsmi Tarihe Karışıyor! Ünlü Teknoloji Markası İsim Değişikliğine Gidiyor! Samsung`un Yeni İsmi Ne Olacak?

Ünlü teknoloji devi isim değişikliğine gidiyor. Samsung'un yeni adı ne olacak? Yeni isim ne zaman kullanılmaya başlayacak? Tüm detaylar bu haberin içinde!

Son dönemde teknoloji devlerinin isim değiştirme olayları ciddi şekilde artmaya başladı. Square ve Facebook gibi bazı şirketler isim değişikliğine giderek kendilerine yenilikler kattılar. Şimdi ise aynı uygulamayı ünlü marka olan Samsung yapıyor. Yakın bir dönemde Samsung isim değişikliğine gidecek. Ancak bu değişiklik markanın tamamında değil telefon üretimi kısmında olacak. Peki dünyanın en çok telefon satan markasının yeni ismi ne olacak? İnsanlar bu ismi duyunca nasıl tepki verecekler?


Samsung Telefon Biriminin İsmini Samsung MX Yapıyor!


Dünyanın en büyük teknoloji markaları arasında yer alan Samsung, birçok alanda kendini ispatlamıştır. Telefon, bilgisayar, televizyon, tablet, buzdolabı, çamaşır makinesi ve daha bir çok ürün Samsung markası altında kaliteli bir şekilde üretilmektedir. Uzun yıllardır bu isimle hizmet vermeye devam eden Güney Koreli teknoloji markası, telefon alanında isim değişikliğine gidiyor. Bundan sonra Samsung telefonların ismi Samsung MX olacak ve tüm telefonlar bu isimle üretilecek. Son olarak ismini değiştiren Facebook gündeme oturmuştu. Şimdi ise aynı şekilde Samsung gündeme gelmeye başladı. Peki teknoloji devi Samsung ne zaman isim değişikliğine gidecek? Bu sorunun cevabı milyonlarca kişi tarafından merak edildi. İş isim değişikliğinin gerçekleşeceği tarih!


Samsung Telefon Biriminin İsmi Ne Zaman Değişecek?


Telefon biriminde isim değişikliğine gideceğini duyuran ünlü teknoloji markası, bu uygulamayı ne zaman yapacağını net bir şekilde söylemedi. Ancak NTV kanalında yer alan habere göre, 2022 yılı içinde isim değişikliğinin gerçekleşmesi bekleniyor. Ancak 2022 yılı için tam olarak ne zaman gerçekleşeceği kesinlik kazanmadı. Yorumcuların tahminlerine göre ise bu süreç çok fazla geç bir döneme kalmayacak. Son olarak geçtiğimiz ekim ayında birçok uygulamaya sahip olan Facebook şirketi isim değiştiğine girmişti. Facebook uygulamasının yeni ismi Meta olmuştu. Bu ismin ortaya çıkmasında ise son zamanlarda isminden sıkça söz ettiren Metaverse etkili olmuştur. Facebook şirketi, Metaverse alanına büyük yatırımlar yaptığı için bu ismi tercih etmişti.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış