13 Aralık 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:22

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Bomba Haber! Kuzey Güney Geri Geliyor! Kıvanç Tatlıtuğ Düğmeye Bastı!

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Bomba Haber! Kuzey Güney Geri Geliyor! Kıvanç Tatlıtuğ Düğmeye Bastı!

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bomba bir haber ortaya çıktı. Uzun zamandır hayranları tarafından istek alan oyuncu sonunda gelen mesajlara cevap verdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un Kuzey Güney dizisine devam edeceği öğrenildi. İşte herkesi heyecanlandıran o haber!

Oyunculuğu ile çok konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ ayrıca eski mankendir. Best Model of Turkey ve Best Model of the World yarışmalarında derece almıştır. Yarışmalardan sonra ün kazanan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, film ve dizi kapılarını da sonuna kadar araladı. Bu süreç içerisinde birçok teklif alan ünlü isim ilk olarak  Gümüş isimli bir dizide rol aldı. Kıvanç Tatlıtuğ'un meşhur olmasının önündeki asıl adım ise Aşkı Memnu 'dur. Beren Saat, Hazal Kaya, Selçuk Yöndem gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizi, resmen izlenme rekorları kırmıştı. En son 2018 yılında Çarpışma isimli bir dizide bulunan Tatlıtuğ o zamandan bu yana TV ekranlarında bir projede bulunmamıştı. 

Yeni Haber! 

TV ekranlarının en çok aranan yüzlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, uzun zamandır yeni bir dizide rol almıyor. Kıvanç Tatlıtuğ hayranları ise yakışıklı oyuncuyu ekranlarda görmek istiyor. En son bir film projesi için hazırlık yapan ünlü oyuncu, film izleme platformu olan Netflix ile birlikte çalışmaya başlamıştı. İsmini başka ülkelere de duyurmak isteyen Kıvanç Tatlıtuğ, bu nedenle Türk dizilerinden çok Netflix yapımı projelerde yer almaya başlamıştı. Şimdi ise oyuncunun yeni projesi biterken, bir haber herkesi heyecanlandırdı. 

Kuzey Güney Geliyor! 

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bir dönem Kuzey Güney dizisiyle ekranlara damgasını vurmuştu. İki zıt karakterlere sahip olan kardeşlerin aynı kıza aşık olmasını konu alıyordu. Son bölümde Kuzey ve aşık olduğu kadın Cemre evlenmişti. Kuzey ise cezaevine girmişti. Dizinin bitişi izleyen herkesi gözyaşlarına boğarken Kuzey Güney dizisinin yıldızından beklenmeyen bir haber geldi. Çok yoğun bir istek alan oyuncu yapımcı ve senaristler ile anlaşma sağlayarak Kuzey Güney dizisinin devam çekimi için hazırlıklara başlanıldığı iddia edildi. 

Dizide Kimler Olacak! 

Dizide yer alan oyunculardan biri maalesef hayata gözlerini kapatmıştı. Handan Hanım rolünde olan oyuncu Semra Dinçer, akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti. Bu nedenle dizide olmasa da ismi anılacak olan usta oyuncu, Kuzey Güney dizisi ile yeniden hatıralarda canlanacak. Diziye katılacak olan diğer isimler de çok yakında açıklanacak. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış