12 Aralık 2021 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

Bu Burçların Başı Bir Türlü Dertten Kurtulmuyor! İşte Başı Sürekli Belada Olan; Tehlike İçerisinde Yüzen O Burçlar…

Bu Burçların Başı Bir Türlü Dertten Kurtulmuyor! İşte Başı Sürekli Belada Olan; Tehlike İçerisinde Yüzen O Burçlar…

Bu burçlar resmen bela çekici! Bir türlü başı beladan kurtulmayan bu burçların tehlike göbek adı! İşte bir türlü beladan kurtulamayan o burçlar...

Bazı insanlar burçlarının etkisinde kalarak birçok olay yaşayabilir, hatta ve hatta dertten kurtulamayabilir bile. Burçlara baktığımızda her burcun başını derde sokabilecek özelliklerinin olduğunu söyleyebiliriz. Peki hangi burcun başı dertten kurtulmuyor? Sıkıntı ve tehlikenin peşini bırakmadığı burç hangisi? Eğer sizin de başınız dertten kurtulmuyorsa, hangi burcun başını sıklıkla derde soktuğunu öğrenmek istiyorsanız işte detaylar…


İkizler Burcunun Başındaki Dert…


Burçlar aleminin en gamsız insanları olarak bilinen ikizler, neden mi başlarını hep derde sokuyor? Elbette ki gamsızlıklarıyla kırdığı gönüller yüzünden! İkizler burcu ilişkilerinde zaman zaman çok acımasız olabiliyor. Ancak buna karşın ikizler burcunun ilişkilerinde her daim sadık olan bir burç olduğunu söyleyebiliriz. Başını derde sokmalarına en çok neden olan şey ise flört ederken karşısındaki insanın medeni durumunu umursamamak olduğunu söyleyebiliriz. Fakat ikizler burcunun diğer burçlardan farklı bir yanı var. Başlarını soktukları dertten kısa süre içerisinde sıyrılabiliyorlar. Bakalım başını derde sokan burçlar listemizde ikinci sırada kim var?

Terazinin Başı Belada…


Adaleti temsil eden terazi burcu, başını belaya sokacak durumları kolaylıkla bulabiliyor. Haksızlıklara karşı sessiz kalmayı bilmeyen, adalet duygusuyla yanıp tutuşan terazi burcu, haksızlığın olduğu yerde kendilerini buluyorlar. Üstüne vazife olmayan noktalarda dahi adalet arayan terazi burçlarının başlarını en çok belaya soktukları noktanın bu olduğunu söyleyebiliriz. Her noktaya burnunu sokan terazi burcu, başının belasını genelde bu şekilde buluyor. Öte yandan bu durumdan hiçbir zaman ders çıkarmayan terazi burcunun akıllanması gerek!


Kova Asla Akıllanmıyor!


Listemizin üçüncü ismi olan kova burcu, hatalarını seven bir kişilikle ön plana çıkıyor. Kova burcu, özgür ruhlu olmasından ötürü sık sık başını belaya sokuyor. Başını belaya soktuğu gibi de asla akıllanmak bilmiyor. Bir barda veya eğlence kulübünde eğlenmeye çalışan bir kova burcunun gecenin kalanını karakolda geçirmesi oldukça muhtemel! Bu tür olaylara rağmen akıllanmayan kova burcunun özgür ruhu hâlâ dimdik ayakta! Kova burcu aynı şekilde başkalarının özgürlüklerinin de kısıtlanmasına asla dayanamaz. Ancak sanırız ki kova burçları için akıllanma vakti geldi.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış