13 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:22

Gönül Dağı Dizisi Ödül Alamayınca Tepki Gösterilmişti! Şimdi Daha Büyük Bir Ödülün Sahibi Oldu! Görenler İyi ki Altın Kelebek Alamamış Dedi!

Gönül Dağı Dizisi Ödül Alamayınca Tepki Gösterilmişti! Şimdi Daha Büyük Bir Ödülün Sahibi Oldu! Görenler İyi ki Altın Kelebek Alamamış Dedi!

Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı altın kelebek ödüllerine laik görülmemesi nedeniyle halktan büyük bir tepki almasına neden olmuştu. Bunun üzerine Gönül Dağı dizisine çok daha büyük bir ödül verildi. Reyting sıralamasında 1. sıraya yerleşen dizi bakın ne ödülü aldı!

TRT1 kanalında yayınlanan dizi Gönül Dağı, ilk sezondan beri seyirci tarafından merakla takip ediliyor. Heyecanın dorukta olduğu, yer yer ağlatan Gönül Dağı'nın, şu anda 2. sezonu yayınlanmaktadır. Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk gibi isimler oyuncu kadrosunda yer almaktadır. Geçtiğimiz günlerde reyting sıralamasını alt üst eden dizi Gönül Dağı, listede en üst sıralara yerleşerek resmen diğer dizilere meydan okumuştu. Sevilen dizi reytinglerin birinci sırasında olmasına rağmen Altın Kelebek Ödülü almaması seyircilerin tepkilerine neden olmuştu. Sosyal medya üzerinden konuşan Gönül Dağı sevenleri, resmen isyan ederek dizinin neden ödül almadığı konusunda ''Pantene'' markasına dahi kızmışlardı. 

Ödül İçin Nasıl Oy Kullanılır?

Altın Kelebek Ödüllerine hak kazanan adaylar, açıklanan internet sitesinden yapılan halkın oylamasıyla seçilir. Oylama sonucuna göre değerlendirilen kategorilerde birinciler belirlenerek canlı yayında ödülleri verilir. Geçtiğimiz günlerde oylama sonuçları belli oldu. Her kategoriden birincilik ödülü almaya hak kazanmış ünlü isimler ve diziler seçildi. Canlı yayında Altın Kelebek Ödülleri dağıtıldı. Gönül Dağı dizisinin ise hiçbir ödüle sahip olamaması, dizi izleyicilerini hayal kırıklığına uğrattı. Bunun üzerine yapılan bir açıklama yüreklere su serpti. 

Gönül Dağı Dizisi Konusu

Yazar olan Mustafa Çiftçi'nin daha önce hiç duyulmamış bazı hikayelerinden uyarlanarak çekilmiştir.  "Bozkırda bir Anadolu masalı" olarak tanıtımı yapılan dizi Gönül Dağı'nda "Gedelli" isimli bir kasabada yaşayan üç kuzenin yaşadıkları hikayeler anlatılmaktadır. Bu kuzenler bilimi ve icatları çok sevmektedirler. Yetişkin olduklarında da aynı şekilde devam ederler ve farklı bir uçak icat ederler. Her bölüm bir kuzenin gözünden anlatılmaktadır. Bu şekilde diziye farklı açılardan bakılarak olaylar daha detaylı görülmektedir. 

Neden Ödül Alamadı?

İzleyicilerin Altın Kelebek Alması beklenen dizilerden biri de Gönül Dağı dizisidir. Ödül töreninde Gönül Dağı dizisinin ismi duyulmaması izleyiciyi oldukça üzmüştü. İnternetten yapılan oylarda yeteri kadar oy alamayan dizi ödül hakkını kazanamamıştır. Altın kelebek kazanamayan dizi daha büyük bir ödül sahibi oldu. Gönül Dağı dizisi sevenleri yaptıkları ''Sen bizim kalbimizin birincisisin'' yorumları dizi ekibinde çalışan herkesi çok etkiledi. Dizi ekibinin biz daha büyük bir ödülün sahibi olduk seyircinin güzel yorumları herkesi çok sevindirdi. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış