13 Aralık 2021 09:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

Bu Kan Grubuna Sahipseniz Çok Şanslısınız. Hastalıklara Karşı En Dirençli Kan Grubu Açıklandı! Hangi Kan Grubunda Olanlar Daha Az Hasta Oluyor!

Bu Kan Grubuna Sahipseniz Çok Şanslısınız. Hastalıklara Karşı En Dirençli Kan Grubu Açıklandı! Hangi Kan Grubunda Olanlar Daha Az Hasta Oluyor!

Bu kan gurubuna sahip olan kişiler daha az hastalığa yakalanıyorlar. Peki siz hangi kan grubuna sahipsiniz? Eğer siz de bu gruba dahilseniz daha az hasta olacaksınız!

Son yapılan araştırmalara göre bazı kan gruplarının diğer kan gruplarına oranlara hastalıklara daha dirençli olduğu tespit edildi. İngiltere merkezli yapılan testler sonucunda bir kan grubunun diğer kan gruplarına göre çok daha fazla hastalığa karşı direnç gösterdiği anlaşıldı. Bu kana sahip olan kişilerin, diğer kişilere göre hastalıkları daha hafif atlattıkları ya da hastalıklara yakalanma oranlarının daha düşük oldukları görüldü. Acaba koruma gücü bu kadar yüksek olan kan grubu hangisi? Açıklanan veriler gerçeği yansıtıyor mu? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası haberin devamında yer alıyor!


0 (Sıfır) Kan Grubu Olan Kişiler Yaşadı!


İngiltere bilim insanları tarafından yapılan ve tamamlanan araştırmalar ile birlikte bazı kan gruplarının hastalıklara karşı daha dirençli olduğu tespit edildi. Elde edilen bulgular neticesinde 0 (Sıfır) kan grubuna sahip kişiler bazı hastalıklara karşı daha dayaklı oldukları anlaşıldı. Bu kişiler hasta oldukları zaman hastalıklarını diğer kan grubunda olan kişilere göre daha hafif geçiriyorlar, ya da hasta olmaya karşı daha fazla direnç gösteriyorlar. Yapılan testlerin sonucunun doğruluğu her ne kadar tartışılmış olsa bile bilim adamlarının yapmış olduğu çalışma pek çok kişi tarafından kabul görmüştür.


0 (Sıfır) Kan Grubu Olan Kişiler Çevresel Faktörlere De Daha Çok Direnç Gösterirler!


Yapılan testlerin sonucunda 0 (Sıfır) kan grubu bireylerin çevresel faktörlere de daha çok direnç gösterdiği ortaya çıktı. Yani bu kan grubundaki bireyler, hava kirliliği ve yüksek ses gibi zararlı ortamlardan diğer kan grubu bireylere göre daha az etkileniyorlar. Bu da onların yaşam standartlarına doğrudan etki ediyor ve huzurlu bir yaşam sürmelerine olarak tanıyor. Ayrıca bu kişiler kalp krizi geçirme oranları incelendiğinde de alt sıralarda yer alıyorlar. Örneğin; AB ve B kan grubuna sahip bireyler, 0 (Sıfır) kan grubuna sahip bireyler göre daha çok kalp hastalıkları yaşıyorlar. Özellikle AB kan grubunda bu oran biraz daha yüksek olmaktadır.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış