13 Aralık 2021 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

Yasak Elma Dizisinde Karakter Değişikliğine Gidiliyor! İşte Bir Dizi Devrinde Daha Kozlar Karıştırılıyor

Yasak Elma Dizisinde Karakter Değişikliğine Gidiliyor! İşte Bir Dizi Devrinde Daha Kozlar Karıştırılıyor

Yasak Elma dizisinden şok karar! Karakter değişikliğine mi gidiliyor?Yoksa aynı karakter ile devam mı edilecek? İşte karakter değişikliğine gidilmesi konuşulan o oyuncu!

Yasak Elma dizisi karakter değişikliğine mi gidiyor? Dizide ki tutarsızlıklar son bulmuyor… İşte Yasak Elma dizisinin sır perdesi!
 
Her pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin minik karakteri Halit Can sevimli halleri ile izleyicileri ekran başına toplamayı başarıyor. Kuzey Gezer’in hayat verdiği Halit Can karakteri diziye farklı bir renk katarak, izleyicileri kendine hayran bıraktırıyor.
 


Halit Can karakterinin bazı zamanlar dizideki duruma oldukça eleştiri konusu olabiliyor. Eleştiri konularından birisi ise Halit Can’ın her bölümde neredeyse aynı şekilde görünmesi. Dizi kapsamında bir çok zaman atlamaların yaşanması ve hikayenin çok hızlı bir şekilde akması eleştirilerin ana hedefini oluşturuyor. Hikaye bu kadar hızlı şekilde aksa da Halit Can karakteri kesinlikle değişmiyor. Elbette ki yapılan eleştiriler de Kuzey Gezer’in normalin dışında bir şekilde gösterilmesi söz konusu bile değil. Ancak Halit Can karakterinin dizi atlamalarına yönelik olarak karakterinin değiştirilmesi gerektiğine yönelik bir çok itiraz bulunuyor.
 


Milliyet gazetesi yazarlarından biri olan Sina Koloğlu tartışılan bu konuyu köşesine taşıdı ve şu soruyu yöneltti; Halit Can hep aynı kişi mi? Halit Can karakterinin asla büyümemesine oldukça dikkat çeken Koloğlu; dizinin bu hızlı gidişatına göre çocuğun yuvaya gidecek yaşta olması gerektiğini dile getiriyor.
 
Sina Koloğlu’nun bu değindiği noktaya göre çocuk oyuncuyu canlandıran kişinin zaman atlamaları doğrultusunda bir değişime gidilmesi gerektiğini ortaya koyuyor.
 


Çocuk Karakterin Gelişimi Dizilere Göre Değişiklik Gösteriyor mu?

Çocuk karakterin gelişimi dizilere göre değişiklik gösteriyor mu? sorusunu yönelten Sina Koloğlu, henüz bu konuda daha detaylı bir açıklamada bulunmadı. Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri olan Halit Can oldukça sevildi ve beğenildi. Ancak Halit Can karakterini canlandıran Kuzey Gezer bebeğin hikayedeki zaman değişimlerine yönelik olarak değiştirilmesi konusuna değinildi. Bu noktadan değerlendirildiğinde dizideki karakterin oldukça tutarsız olduğu iddiaları öne sürüldü.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış