14 Aralık 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:22

Yargı Dizisinden Büyük Şok! Onur Duymaz Hayranlarına Veda Etti! Bu Kez Yargılanan Ceylin Olacak!

Yargı Dizisinden Büyük Şok! Onur Duymaz Hayranlarına Veda Etti! Bu Kez Yargılanan Ceylin Olacak!

Sevilen dizi Yargı en son Engin zehirlenmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Daha sonra ardı arkası kesilmeyen aksiyon devam ederken yayınlanan yeni fragman herkesin nefesini kesti. Diziye veda edeceği öğrenilen Onur Durmaz artık hayranlarına veda etmeye başladı bile.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi herkesin nefesini kesmeye devam ediyor. Ekran başında izleyenlerin de dahil olduğu katil kim oyununda artık sona gelindi. Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun olduğu Yargı dizisi bu sene reyting sıralamasını başka dizilere kaptırmayan yapımlardan. Aksiyon ve polisiyeye hız kesmeden devam eden dizi, yayınlanan her yeni bölümüyle ne olacak sorusunu seyircilere sordurmayı başarıyor. Dizide yaşanan son olaylar ile herkesin yüreği ağzına gelmişti. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise herkesin büyük şok yaşamasına neden oldu. Dizide Engin karakterine hayat veren oyuncu Onur Durmaz'ın diziden ayrılacağı haberleri izleyiciye duyuruldu. 

Neler Olmuştu! 

Kanal D ekranlarının rekor kıran Yargı, dizisi yeni gelişmeleriyle izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor. En son hapishaneye giren Engin, zehirlenmiş ve acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda yatan Engin'in ailesi ve avukatı ise zehirlendiğini öğrenmişti. Bunun kasten yapıldığını saklayan Savcı Pars durumu gizlemeye çalışsa da Ceylin ve Savcı Ilgaz tarafından doktorla görüşülerek öğrenilmişti. Engin'i kimin zehirlediği araştırılırken yaşanan bir olay resmen dizinin seyrini değiştirdi. 

Ceylin Mi Öldürdü?

Yargı dizisinin sonunda Ceylin elinde bir silahla, cesedin başında uyanmıştı. Ölen kişinin yapılan açıklamalar üzerine Engin olduğu ortaya çıktı. Daha önce Ceylin'in kardeşini öldüren ve ailesindeki insanlara zarar veren Engin, cezasını bulmuştu. Büyük bir oyun içinde olana güzel avukat ise bu işin içinden nasıl çıkacağı merak konusu oldu. Özellikle Ceylin'in daha önce Engin'i öldürmek konusunda konuşmaları, kendisinin suçlu olduğu yönünde bir izlenim yarattı. Yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. 

Herkes Merak içindeydi!

Ortaya çıkan habere göre ölen ismin dizide Engin karakterine hayat veren Onur Durmaz'ın olduğu anlaşıldı. Diziye ve hayranlarına veda edecek olan Onur Durmaz herkesi çok üzdü. Dizide rol aldığı karakteri sevilmese de oyunculuk performansı ile çok konuşulan ünlü isim, vedasıyla herkesi gözyaşlarına boğacak gibi duruyor. Bu haber üzerine sosyal medyada bazı eleştiriler yapıldı. Dizide Engin ayrılırsa dizinin tadı kalmaz diyen Yargı takipçileri, büyük destek aldı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış