14 Aralık 2021 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:22

Hepsi 1 Grubunun Solisti Gülçin Ergül Kaza Geçirdi! Sevgili Yaşamını Yitirdi; Gülçin Ergül İse Yaralı!

Hepsi 1 Grubunun Solisti Gülçin Ergül Kaza Geçirdi! Sevgili Yaşamını Yitirdi; Gülçin Ergül İse Yaralı!

Hepsi 1 grubunun şarkıcılarından Gülçin Ergül kaza geçirdi. Arabada sevgiliside vardı! Sevgilisi olay yerinde hayatını kaybetti...

Bir dönem oldukça popüler olan hepsi 1 grubunun şarkıcılarından Gülçin Ergül trafik kazası geçirdi! Araçta yalnız değildi!
Sevgilisiyle Balıkesir’de geçirdiği kazada sevgilisi yaşamını yitirdi!
 


Eski dönemlerde sıklıkla dinlenen ve popüler bir grup olan Hepsi 1 grubunun şarkıcısı Gülçin Ergül dün akşam trafik kazası geçirdi. Balıkesir’de meydana gelen trafik kazasında Gülçin Ergül yaralanırken arabayı kullanan sevgilisi Arda Şeyda Lafcı ise olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
34 SD 7339 plakalı araç ile İzmir İstanbul Otobanı Susurluk mevkisinde seyahat eden Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı; 34 CGR 100 plakalı tırın dorsesine çarparak kaza yaptılar. Kazada iş insanı Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybederken, ünlü şarkıcı Gülçin Ergül ise hastaneye kaldırıldı.
 
Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı Olay Yerinde Hayatını Kaybetti
Tır dorsesine çarpan araç savrularak yolun kenarındaki korkuluklara çarptı. Kazanın şiddeti ile korkuluklara çarpınca duran araç; resmen harabeye döndü. Aracın hakimiyeti Gülçin Ergül’ün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’daydı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybetti. Gülçin Ergül ise hafif yaralı olarak Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine tedavi için götürüldü.
 
Yaşadıkları Aşkı Geçtiğimiz Aylar İçerisinde Duyurmuşlardı
6 yıldır arkadaşlık ilişkisi sürdürdüğü Erdal Şeyda Lafçı ile yeni bir aşka yelken açtıklarını geçtiğimiz mayıs ayında paylaşmıştı. Sosyal medya hesabında hikaye bölümü üzerinden yaptığı paylaşım ile Erdal Şeyda Lafçı ile aşklarını dile getiren Gülçin Ergül; bugün yaptıkları kazada sevgilisini kaybetti.


 

Gülçin Ergül Kimdir?


30 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da doğan Gülçin Ergül müzik hayatına Pera Güzel Sanatlar Akademisi’nde başladı. İlk olarak piyano eğitimi aldı. Daha sonra Atatürk Kültür Merkezi Devlet Opera ve Çocuk Balesi Topluluğuna katıldı. Bu toplulukta çocuk korosuna seçildi. Uyuyan güzel, fındıkkıran, kral ve ben, Külkedisi Midas’ın Kulakları, Kuşadam ve prens Turandot gibi oyunlarda uzun yıllar boyunca çocuk sanatçı olarak performansını gösterdi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, devlet konservatuvarında orta ve lise öğrenimini bale kapsamında tamamladı. Daha sonra aynı üniversitenin modern dans bölümünden lisans öğrenimi tamamladı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış