14 Aralık 2021 10:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:22

Sorumluluktan Kaçmak İçin Delik Arayan O Burçlar! Bu Burçlar Sürekli Sorunlular

Sorumluluktan Kaçmak İçin Delik Arayan O Burçlar! Bu Burçlar Sürekli Sorunlular

Bu burçları iş ve sorumluluk dediğiniz zaman bulamazsınız! Nerde eğlence orda bu burçlar. Sorumluluk ve iş denildi mi bahane denizine açılırlar...

Bahaneleri kovalayan bu burçlar işten kaçmak için hep bir sebep bulurlar. Bu burçlar ile yola çıkmak güvenli değildir! Sıkıştıkları zaman hep bir kaçacak delik arayan burçlar; sosyal ortamlarda da genellikle hep sorunludur. İş yapmak denildiği zaman bu burçlar aniden ortadan kaybolurlar. İşte bahanelerin arkasına sığınan sorunu burçlar!
 


İkizler Burcu


Çoğu zaman iş dendi mi kaçacak delik arayan ikizler burçları hali hazırda her zaman işe karşı bir bahane bulur. Sıkılgan bir yapıya sahip ikizler burçlarının bu sıkılganlığı sadece iş olduğundadır. İş yaşamlarından özel yaşamlarına kadar birçok alanda genellikle her şeyden çok çabuk sıkılan ve bunalan ikizler burçları; bu durumlarda bahaneler içersinde yüzlerler. Yaptıkları 5 dakikalık işten bile kolaylıkla sıkılıp bunalan ikizler burçları; eğer sevdikleri bir işi yapmıyorlarsa tutarlılık ve azimlilik geri planda kalır. Yani bir ikizler burcuyla yola çıkacaksınız on defa daha düşünün deriz!

 


Yay Burçları 


Gezmeyi seven yay burçları iş denildi mi resmen kaçacak delik ararlar. Herhangi bir yerde sabit bir şekilde zaman geçirmek, enerjik yapılarının nedeni ile neredeyse imkansızdır. Sürekli bir şekilde hareket etmek ister; herhangi bir işe odaklanmak istemezler. İş denildi mi arda arda bahane üretebilecek yay burçları; aslında çok yönlü ve yeteneklidirler. Ancak çok yönlülüklerini ve yeteneklerini sadece eğlencede kullanmak isterler. Yay burçlarını tek bahane üretmediği alan eğlence diyebiliriz. Listenin zirvesinde yer alan bu burçların çalışmakla resmen yakından uzaktan herhangi bir ilişkisi yok!


 


Balık Burçları


Balık burçları resmen tembellikte çığır açmış burçlar olarak karşımıza çıkıyor. Balık burçları o kadar tembeldir ki bırakın iş yapmayı; hayal kurmaya bile üşenirler. Hayatlarından dahi zevk almayan balık burçları; çalışmaktan nasıl zevk alsın? Balık burçlarına bir yatak verin orada tüm gün yatsınlar! Karakter yapıları gereği disiplinli pek benimsemezler. Bu kişilerin bir iş yerinde mesai saatleri aralığında çalışması neredeyse imkansız. Hayal güçlerini kullanarak çalışma olanakları olsa tüm gün bu işi yapabilirler!

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış