15 Aralık 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:22

Sosyal Medyadan Gelin Bulan Kayınvalideye Büyük Şok! Resmen Oğlunun Hayatı Karardı! İnternetteki Oyunlardan Sevgili Buldu!

Sosyal Medyadan Gelin Bulan Kayınvalideye Büyük Şok! Resmen Oğlunun Hayatı Karardı! İnternetteki Oyunlardan Sevgili Buldu!

Sosyal medya üzerinden oğluna eş bulan Ayşe Hanım hayatının şokunu yaşadı. Oğluna iyilik yaptım sanırken hayatını kötü yönde etkileyen Ayşe Hanım büyük pişmanlık yaşadı. Sosyal medya gelini Selver'in eşi, karısının oyunlardan sevgili bulup evden kaçtığı iddia etti. işte haber hakkında tüm detaylı bilgiler!

Didem Arslan'la Vazgeçme programında yaşanan bazı olaylar yine herkesi şaşırtmaya devam ediyor. En çok izlenen gündüz kuşağı programında gün geçmesin ki  trajik olaylar yaşanmasın. Bu kez yine olanlar herkesi şok içerisinde bıraktı. Yufkacıya ve pideciye kaçan eşlerden sonra birde oyunlardan erkeklerle tanışıp kaçanlara seyirci olduk. Sosyal medya üzerinden oğluna eş bulan kayınvalide böyle bir şeyle karşılaşacağını asla ummazdı. İşte Didem Arslan'la Vazgeçme programından şaşırdığımız bir olay daha.

Oğluna Sosyal Medyadan Eş Buldu

Oğluna gelinini sosyal medya üzerinden bulup tanıştıran kayınvalide hayatının şokunu yaşadı. Evlenmek isteyen 29 yaşındaki oğluna sosyal medya üzerinden gördüğü kadınla oğlunu tanıştırdı. Evlenerek hayatlarını birleştiren çift acı bir gerçekle karşılaştı. 3 kez sosyal medya üzerinden oyun oynayarak başkalarıyla tanışan gelin Selver, 3. kez aynı durumu yaşayınca eşi, konuştuğu adamla görüşerek evli olduğunu anlattı. Eşi Selver'in sosyal medya üzerinden tanıştığı bir adamla görüntülü konuşarak eşinin evli olduğunu söyledi.. Annesi ise bu konuda gelini savunarak cahillik yaptı söyledi. Oğlunun yuvasını kurtarmak isteyen Ayşe Hanım yeniden bir hata ile sarsıldı.

İlgisi Yoktu!

Didem Arslan'la Vazgeçme programına katılan sosyal medya gelini Selver sessizliğini korudu. Bunun üzerinde Didem Arslan mikrofonu Selver'e uzatarak bu konuda açıklama yapmasını istedi. Seyircilerin sorularına maruz kalan sosyal medya gelini eşinin neyi vardı da bunu yaptın şu delikanlıya sorusuna 'ilgisi yoktu' diye cevap verdi. Bunun üzerine sinirlenen izleyici gelin Selver'in üzerine yürümeye çalıştı. Didem Arslan ise seyircinin tutumuna sinirlenerek tekrarlanırsa programdan atılacağı konusunda uyarıda bulundu. 

Oyunlardan Başka Adamlarla Tanıştı!

Kayınvalidesi Ayşe ile nasıl tanıştıklarını anlatan Selver Hanım, Sosyal medyadan bana gelen mesajlara yanıt verdim. Kuran kursundan biri olduğunu sanarak numaramı verdim. Sonra beni aradı konuştuk. Ben iki evlilik yapmış bir insanım diyerek açıkça bu durumu söyledim. Beni oğluna isteyince annemlerle görüşmesini istedim. Gelip beni gördüler yüzük taktılar sözleriyle nasıl evlendiklerini de anlattı. Çocuğuna ve kendisine bakmadığını söyleyen Selver Hanım bu nedenle sosyal medyadaki oyunlardan başkalarıyla görüştüğünü açıkladı. Çocuğunun nafakasını dahi ödediğini söyleyen Devran Bey sinirlenince stüdyoda gergin anlar yaşanmasına neden oldu. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış