15 Aralık 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:22

Oyuncu Çağatay Ulusoy'un Değişimi Herkesi Şok Etti! Osmanlı Bile Böyle Çökmedi! Ünlü Oyuncuyu Görenler Tanıyamıyor

Oyuncu Çağatay Ulusoy'un Değişimi Herkesi Şok Etti! Osmanlı Bile Böyle Çökmedi! Ünlü Oyuncuyu Görenler Tanıyamıyor

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy son zamanlarda geçirdiği değişimle herkesi çok şaşırttı. Sosyal medya üzerinden Osmanlı bile böyle çökmedi yorumları alan ünlü oyuncunun değişim nedeni de merak edilenler arasında oldu. Aldığı kilolar ve yeni tarzıyla çok konuşulan oyuncu tanınmayacak halde!

Daha önce İçerde dizisiyle büyük ün kazanan Çağatay Ulusoy yıldızı parlayan genç oyuncular arasında. içerde dizisinden sonra daha fazla ün kazanan ünlü oyuncu, daha sonra dijital bir film izleme platformu olan Netflix yapımı bir projede yer alarak adını tüm dünyaya duyurmayı başarmıştır. Hakan Muhafız isimli diziyle beğeni toplayan Çağatay Ulusoy dizi ve film sektöründe kapıları ardına kadar açılmasına neden olmuştur. Ayrıca Medcezir ve Delibal gibi yapımlarla da büyük çıkış yakalayan Çağatay Ulusoy TV ekranlarında aranan gözde isimler haline gelmiştir. Artık neredeyse herkes tarafından tanınan ünlü oyuncu son değişimi ile herkesi şok içinde bıraktı. Çağatay Ulusoy'u görenler gözlerine inanamadı. 

Best Of Turkey Birincisi Olmuştu!

En son yine bir internet dizisi projesinde yer alan oyuncu Blue TV ekranlarında hayranları ile buluştu. Yeşilçam isimli dizisiyle dikkatleri üzerine çeviren oyuncu başarılı performansı ile oldukça beğenildi. 2010 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olan yakışıklı oyuncu, oyunculuk kariyerine de bu şekilde adım atmıştı. İlk dizisi ise Adını Feriha Koydum olmuştu. Güzel oyuncu Hazal Kaya ile birlikte olduğu dizi izlenme rekorları kırarken, Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un dizideki performansları hala bugün dahi konuşulmaktadır. 

Duygu Sarışın İle Aşk Yaşıyor!

Medcezir dizisinde ise oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikte rol almış, ardından ikilinin aşk haberleri yayılmıştı. Dizi setinde tanışıp aşık olan çift uzun bir dönem beraberlik yaşamışladır. Daha sonra ayrılan ikili başka kişilerle hayatlarına devam etmektedir. Çağatay Ulusoy şuan Ufak Tefek Cinayetler'den bildiğimiz ünlü oyuncu Duygu Sarışın ile aşk yaşamaktadır. Hayranları tarafından birbirine çok yakıştırılan çift sosyal medya üzerinden aşklarını paylaşan aktif kullanıcılar arasında yer almıyor. Daha çok aşklarını sessiz sakin yaşamayı seven ikili en çok balık tutmaktan hoşlanıyorlar. 

Değişimi Şok Etti!

Oyuncu Çağatay Ulusoy son fotoğrafı ile olay oldu. Kilo alan ve bıyık bırakan ünlü isimi görenler tanıyamadı. Sosyal medyada oldukça konuşulan Çağatay Ulusoy bazı takipçileri tarafından İbrahim Büyüak'a benzetildi. Bazı yorumlar arasında ise Osmanlı Devleti bile böyle çökmedi vardı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış