15 Aralık 2021 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

Sunucu Bircan Bali Hadiseyi Sevgilisine Rezil Etti! 'Sen Arkadaşının Kocasıyla Ol' Sözleri Deprem Etkisi Yarattı!

Sunucu Bircan Bali Hadiseyi Sevgilisine Rezil Etti! 'Sen Arkadaşının Kocasıyla Ol' Sözleri Deprem Etkisi Yarattı!

Söylemezsem Olmaz programı sunucusu yaptığı sert çıkışla resmen Hadise'yi yerin dibine gömdü. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler'in siyah noktaları hakkında midem bulandı diyen sunucu, yine ağır sözleriyle magazin dünyasında deprem etkisi yarattı!

Uzun zamandır aşk yaşayan Hadise ve Mehmet Dinçerler parmakla gösterilen çiftler arasına girmeyi başardı. Ailelerin tanışmasıyla evlilik yolunda giden çift, yaptıkları aşk dolu paylaşımlarıyla da oldukça beğeniliyor. Özellikle Altın Kelebek ödülü sahibi olan Hadise'nin ödülünü alırken sevgilisi Mehmet Dinçerler'i de es geçmemesi herkesi duygulandırmıştı. Aşk hayatı ile dillerden düşmeyen çift düşman çatlatırken, Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali'den gündemi değiştiren bir yorum geldi. Daha önce Dinçerler'e siyah noktalarından midem bulandı diyen sunucu şimdi ise Hadise'yi ağır sözlerle eleştirdi.

Bircan Bali Siyah Nokta Yorumu

Söylemezsem Olmaz programını sunan ünlü sunucu bazen sert yorumlarıyla tanınsa da bu kez herkes taraflıdan çizmeyi aştığı yorumlarını aldı. Hadisenin sevgilisi Mehmet Dinçerler'i eleştiren Bircan Bali sert sözleriyle olay yarattı. Bali sözlerinde Siyah noktalarından midem kalktı! Biraz cildini temizle. Bir maske önereceğim onu yap sevgilinin elini tutmadan önce" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine herkesten tepki alan ünlü sunucunun şarkıcı Hadise'yi kıskandığı öne sürüldü. Mehmet Dinçerler'in ise bu konuya ne cevap vereceği ise merak konu olurken, Dinçerler'den yanıt gecikmedi. 

Mehmet Dinçerler 'den Yanıt Gecikmedi!

Siyah nokta polemiğinde son atışı Mehmet Dinçerler yaptı. Sosyal medya üzerinden Bircan Bali'ye gönderme yapan iş insanı sözleriyle dikkatleri çekmeyi başardı. Asla bir aptalla tartışmayın diyerek siyah nokta eleştirilerine cevap veren Mehmet Dinçerler hayranlarından binlerce destek mesajı aldı. Bircan Bali ise bu lafın altında kalmadı. Sosyal medya adresi üzerinden öyle bir şey söyledi ki herkes dondu kaldı. İşte ortalığı ayağa kaldıran Bircan Bali'nin gündeme bomba gibi düşen o sözleri!

Arkadaşının Kocasıyla Birlikte Ol!

Uzayıp giden bu tartışmaya bir yenisi daha eklendi. Bircan Bali, Mehmet Dinçerler'in yaptığı yoruma karşılık şarkıcı Hadise'yi hedef aldı. Sözleriyle herkesi şaşırtan Bali  asla bir aptalla tartışmayın ama arkadaşının kocasıyla olanla sevgili olun sözleriyle sosyal medyayı salladı. Bircan Bali'nin bu yorumları üzerine şarkıcı Hadise'den ve sevgilisi Mehmet Dinçlerler'den bir yanıt gelecek mi herkes tarafından merakla bekleniyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış