15 Aralık 2021 17:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

İki Ünlü Aktör Aynı Projede Buluşuyor! Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu Bakın Hangi Projede Birlikte Yer Alacak!

İki Ünlü Aktör Aynı Projede Buluşuyor! Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu Bakın Hangi Projede Birlikte Yer Alacak!

Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu aynı projede bir araya geliyor! Bu iki ismi aynı anda hangi dizide izleyeceğiz? Yeni dizi ne zaman yayına girecek? Hepsi ve daha fazlası haberimizde!

Bir zamanların iki efsane dizisi olan Kurtlar Vadisi ve Ezel dizilerinin başrol oyuncuları yeni bir projede bir araya geliyorlar. Kurtlar Vadisi dizisinin Süleyman Çakır`ı ve Kenan İmirzalıoğlu aynı dizide yer alacaklar. Bu durum henüz netlik kazanmış olmasa da gelen bilgiler doğrultusunda çok yakın bir süre sonra iki ismin aynı dizide yer alması bekleniyor. Yeni dizinin yapımcılarının ve Kenan İmirzalıoğlu`nun, bu konu hakkında açıklama yapmaları bekleniyor. Peki iki usta isim hangi dizide beraber rol alacaklar? Yeni dizi ne zaman ekranlara gelmeye başlayacak? İşte detaylar!


İki İsim Atv Ekranlarına Gelecek Olan Yalnız Kurt`da Buluşacak!


Daha önce pek çok kaliteli diziye imza atan ünlü yapımcı Osman Sınav, tekrar ekranlara iddialı bir şekilde dönüyor. Yapımcı yine en iyi hikayeyi en iyi oyuncular ile bir araya getirmeye kafayı koymuş gibi duruyor. Henüz ekranlara gelmesen bile büyük ses getiren Yalnız Kurt dizisinin kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Gelen haberlere göre Osman Sınav`ın daha önce birlikte çalıştığı isimler ile diziyi çekeceği öngörülüyor. Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu`nun da kadroda yer alması bekleniyor. Dizide yer alacak diğer oyuncular arasında ise Damla Colbay, Hasan Deniz Yaran ve Cihan Ünal bulunuyor.


Yalnız Kurt Dizisi Ne Zaman Başlayacak?


İlk tanıtımı ile seyircileri heyecanlandıran Yalnız Kurt dizisi, daha sonra gelen Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu haberi ile seyircileri bir kez daha coşturdu. Herkes bir an önce bu yeni dizinin başlaması için gün sayıyor. Sık sık Atv ekranlarında tanıtımı yayınlanan dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz net olarak bilinmiyor. Ancak çok kısa bir süre sonra dizinin ilk fragmanının yayınlanması bekleniyor. Daha sonra ise dizinin yayınlanacağı tarihin duyurulması beklentiler arasında yer alıyor. Birçok usta ismi bir arada buluşturacak Yalnız Kurt dizisi, ikinci Kurtlar vadisi olarak nitelendirilmeye başlandı. Yapımcısının Osman Sınav olması ise seyircileri bir kez daha heyecanlandırdı.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış