15 Aralık 2021 19:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

Dünyanın En Pahalı Doğanı Satıldı! Bu Paraya Sıfır Araba Alınırdı! Bakın Doğan Kaç Bin Liraya Satıldı!

Dünyanın En Pahalı Doğanı Satıldı! Bu Paraya Sıfır Araba Alınırdı! Bakın Doğan Kaç Bin Liraya Satıldı!

Dünyanın en pahalı Doğan SLX arabası satıldı! Hem de çok yüksek bir fiyata! Peki Doğan SLX kaç bin liraya satıldı?

Daha önce milyonlarca otomobil satışı oldu, ancak böylesine hiç rastlanmadı. İstanbul`da yaşayan Sercan Deniz, 1993 model Doğan SLX aracını astronomik rakamla Muhammed Maden isimli alıcıya sattı. Aracın satıldığı fiyatı görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler ve bir kez daha aracın fiyatına baktılar. Aracın yeni sahibi çekici ile aracını evine götürdü. Sosyal medyada gündeme oturan bu haber binlerce kişi tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Kimileri yapılan alışverişi doğru bulurlarken kimileri de saçma bularak tepki gösterdiler. Peki dünyanın en pahalı 1993 model Doğan SLX arabası kaç bin liraya satıldı?


Daha Önce Bu Fiyata Doğan SLX Satılmadı!


Aracın sahibi olan Sercan Deniz, internet sitesi üzerinden 1993 model Doğan SLX aracını inanılmaz bir fiyata satışa çıkarmıştı. Daha sonra aracın sahibi Sercan Deniz ile görüşme yapan Muhammed Maden, 200 bin liraya pazarlığı bitirdi. 200 bin liraya satılan 1993 model Doğan SLX  böylece tarihe geçmiş oldu. 3 bin küsur kilometrede olan araç, yeni sahibi tarafından çekici ile teslim alındı. Aracın daha önceki sahibi olan Sercan Deniz de aracını bazı yerlere bu şekilde taşıdığını söyledi. Ayrıca aracını sadece haftada bir kez havalanması için ve rutubetli ortamdan uzak tutmak için kullandığını ifade etti. Henüz sıfır alındığındaki koltuk naylonları üzerinde bulunan Doğan SLX, milyonlarca kişi tarafından tanınmış oldu. Aracın yeni sahibi Muhammed Maden`in aracı nasıl kullanacağı ise merak konusu oldu.


Arabam Gerçek Alıcısını ve Kıymetini Bilecek Birini Buldu!


Arabasını 200 bin liraya satan Sercan Deniz, arabasının gerçek alıcını ve kıymetini bilecek birinin bulduğunu ifade etti. Aracın eski sahibi, arabaya binerken galoş ile bindiğini de söylemişti. Yeni sahibi olan Muhammed Maden ise arabaya nasıl bakacak bilinmiyor. Ancak arabanın eski sahibinin dediklerine bakılırsa yeni sahibinin de arabaya gözü gibi bakacağı anlaşılıyor.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış