15 Aralık 2021 23:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

Netflix’ten Türkiye’deki İzleyicilere Yılbaşı Hediyesi! 31 Aralık Tarihinde Ünlü Komediyenin Yeni Gösterisi Yayında

Netflix’ten Türkiye’deki İzleyicilere Yılbaşı Hediyesi! 31 Aralık Tarihinde Ünlü Komediyenin Yeni Gösterisi Yayında

Netflix'ten İzleyicilere Hediye! Cem Yılmaz'ın Yeni Gösterisi 31 Aralıkta Netflix'te yayınlanacak. İşte detaylar...

Netflix platformu üzerinden yayınlanacak olan Cem Yılmaz’ın stand – up gösterisi, 31 Aralık’ta izleyicilerle buluşacak. Netflix’in açıklaması üzerine tüm izleyiciler Diamond Elite Platinum adlı stand – up programını beklemeye başladı. Uzun zamandır farklı şehirlerde gösterisi yapılan bu program, 31 Aralık tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak. Bu gösterinin Cem Yılmaz’ın attığı bir tweet’ten anlaşıldığı üzere son gösterisi olacağı düşünülüyor.


Cem Yılmaz’ın Son Stand – Up Gösterisi Olacak


Twitter üzerinden Cem Yılmaz’ın Diamond Elite Platinum adlı stand – up gösterisinden bir kesidi paylaşarak altına “Bir fotoğraf çekinebilir miyiz?” notunu düşen Netflix birçok beğeni topladı. Cem Yılmaz ise bu gönderinin altına “Bu repertuarla olan canlı gösterilerimi bitiriyorum” notunu düştü. Bunun üzerine birçok kişi, Cem Yılmaz’ın son stand – up gösterisinin Diamond Elite Plantinum olduğunu düşündü. Cem Yılmaz, gösterinin yanı sıra bir dizinin çalışmalarına da devam ediyor.


Cem Yılmaz’ın Yeni Dizisi Erşan Kuneri!


Netflix’te yayınlanacak olan Erşan Kuneri dizisi için çalışmalar devam ediyor. Cem Yılmaz’ın bu dizisinde birçok başarılı oyuncu yer alıyor. Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerle çalışan Erşan Kuneri dizisinin büyük bir başarı yakalaması bekleniyor. G.O.R.A dizisinde seyircilerin karşısına çıkan Erşan Kuneri’nin maceralarını anlatacak olan bu dizinin izleyici sayısının bir hayli fazla olması bekleniyor.


Cem Yılmaz Kimdir?


23 Nisan 1973 doğumlu olan Cem Yılmaz, başarılı bir Türk komedyen, yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu, seslendirmen ve karikatüristtir. İstanbul’da doğan Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi’nin Turizm İşletmeciliği bölümünden mezundur. Leman dergisinde uzun süre karikatürist olarak çalışmıştır. G.O.R.A, A.R.O.G, Hokkabaz, Yahşi Batı gibi filmlerle patlama yaşamıştır. Sinema alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra stand – up gösterileri ile de ilgilenmektedir. 2012 yılında Ahu Yağtu ile evlenip bir buçuk sene sonra boşanmıştır. Bu evlilikten Kemal adlı bir oğlu bulunmaktadır. 2020 yılında Serenay Sarıkaya ile bir birliktelik yaşasa da çok sürmeden ayrılmışlardır. Cem Yılmaz komedi alanında Türkiye çapında büyük başarılar yakalamış bir isimdir.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış