16 Aralık 2021 15:10 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

Masumlar Apartman’ında Şok Eden Sahne! Gülben Ağlayarak Evine Kaçtı

Masumlar Apartman’ında Şok Eden Sahne! Gülben Ağlayarak Evine Kaçtı

Masumlar Apartmanı dizisinden şok sahne! Gülben yapamadı! Evlendikten sonra ağlayarak eve dönen Gülben; yürekleri burktu!

Salı akşamı ekranlarda izleyicilerle buluşan Masumlar Apartmanı, yeni bölümüyle herkesi şok etti. Dizi, salı akşamı 51. bölümüyle herkesi şaşırttı. Yüksek reytingleri ile başarısının ardı arkası kesilmeyen dizide birçok başarılı oyuncu yer alıyor. Birkan Sokullu, Tansel Öngel, Merve Dizdar, Ezgi Mola gibi oyuncularla çalışan dizi, senaryosunun akıcılığı ve oyuncu başarısından ötürü yüksek izleyici sayısına sahip. Salı akşamı yayınlanan bölümünde izleyicileri şok eden bir sahne yer aldı. Gülben ve Esat, harikulade bir düğünle evlenerek kendi evlerine taşındılar. Fakat Gülben, düğünden hemen sonra kendisini kötü hissederek kardeşi Han’a kaçtı. Gözyaşların içerisinde “Duramadım o evde” diyen Gülben’e kardeşi Han destek oldu. Bu sahne herkesi çok etti. Çünkü dizinin ilk bölümlerinden beri Gülben, Esat’la evlenmek istiyordu.


Gülben’in Düğün Sonrası Pişmanlığı


Düğünden hemen sonra Esat’la evlerine giden Gülben, gelinliği çıkarırken Esat’ın yardımlarını tersledi. Esat’ı odadan kovan Gülben, kendi başına gelinliğini çıkararak evden kaçtı. Önceden kardeşi Han ve ablası Safiye ile yaşadığı eve gelerek Han’a sarıldı. “Yapamadım, duramadım o evde” sözlerini söyleyen Gülben, “ne olur gönderme beni geri” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Esat ve Gülben çiftinin mutlu olmasını bekleyen izleyici, şoka uğradı. Bu sahnenin üzerine Han, Gülben’i teselli etmeye çalıştı.


Düğünde Selami Şahin de Yer Aldı!


51. bölümünde evlenen Esat ve Gülben çiftinin düğününde Selami Şahin de sürpriz olarak yer aldı. Muhteşem düğünde Selami Şahin sahne aldı. Düğün sonrası Gülben’in mutluluğa kavuştuğunu düşünen izleyici, bölümün final sahnesinde şok yaşadı.


Masumlar Apartmanı Gülben Kimdir?


Masumlar apartmanı dizisinin sevecen ve neşeli Gülben karakteri , Merve Dizdar tarafından canlandırılmaktadır. Merve Dizdar, 25 Haziran 1986’da dünyaya gelmiştir. On Sekiz Mart Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezundur. Oyunculuk bölümünü başarıyla bitirmiş olan ünlü oyuncu, kariyerine Semaver Kumpanya ile başlamıştır. Kavak Yelleri, Çılgın Dershane, Geniş Aile gibi yapımlarda da yer alarak adından sıklıkla söz ettirmiştir. Masumlar Apartmanı ile iyice tanınan oyuncu, izleyiciler tarafından oldukça sevilen bir karakteri canlandırmaktadır.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış