16 Aralık 2021 17:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

Teşkilat Dizisi Zor Durumda Kaldı! Yargı İşin Sırrını Çözdü! Kanal D İzlenme Rekoru Kıracak

Teşkilat Dizisi Zor Durumda Kaldı! Yargı İşin Sırrını Çözdü! Kanal D İzlenme Rekoru Kıracak

Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisi, haftalar geçtikçe seyirciden daha büyük ilgi görmeye devam ediyor. Pınar Deniz’in ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizi, senaryosuyla da seyirciyi ekran başına topluyor.

Konusu itibariyle oldukça dikkat çekici bir dizi olan Yargı, gerilim ve dram dolu bir polisiye olarak karşımıza çıkıyor. Gün geçtikçe ekranlarda, büyük bir başarı yakalayan dizinin senaristi Sema Ergenekon, senaryoyu oluşturabilmek için uzun bir süre Adliye’de hakimler, savcılar ve avukatlarla görüşerek, gerçek davaları takip etmişti. Bu durum senaryoya olumlu bir şekilde yansıyarak, dizide gerçekçi bir akış yakalanmasını sağlamış oldu. Bu sayede Yargı dizisi, gerçekçi hikayesiyle seyirciyi her geçen gün diziye daha çok bağlamakta ve her yeni bölümüyle heyecanı yükseltmeye devam etmektedir.

Bölümler ilerledikçe, bazı sırlar dizide ortaya çıkıyor ancak sırların ortaya çıkması, dizinin ritmini düşürmek yerine heyecanını daha da arttırıyor. Dizide gelişen olaylar, zincir gibi birbirine bağlı bir şekilde ilerliyor. Sema Ergenekon’un başarılı senaryosu sayesinde, dizinin akışı hiç bozulmuyor ve hikaye heyecanını hiç kaybetmiyor. Neredeyse gerçek hayatla paralel giden bir akışa sahip olan dizi, başarılı senaryosu ve kaliteli oyuncularıyla rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi de ilk sezonuyla büyük bir çıkış yakalayan dizilerdendi. Oldukça başarılı bir şekilde ilerleyen ve bir aksiyon dizisi olarak ekranlara gelen Teşkilat dizisi, gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosuyla rakipleri arasında hızlıca sivrilmişti. Öyle ki ilk çıktığı günden itibaren, Pazar akşamları seyircileri yavaş yavaş ele geçirmişti. Yargı dizisinin ekranlara dahil olmasıyla birlikte, Teşkilat dizisi Pazar akşamlarının hakimiyetini kaybetmiş oldu. İkinci sezonuyla da büyük bir ses getirmesine ve sıkı takipçilere sahip olmasına rağmen, Teşkilat dizisinin artık karşısında oldukça güçlü bir rakibi var.

Teşkilat’ın gerilemesi ve Yargı’nın yükselişe geçmesiyle, reytinglerde artık yeni bir denge söz konusu olmuş oldu. Yargı’nın bu yükselişinin de uzun süreceği tahmin ediliyor. Dizinin hikayesi, her bölümüyle seyirciyi kendisine bağlamaya ve dikkat çekmeye devam ediyor. İzleyiciler, bir sonraki bölümde yaşanacakları merak ederek, Pazar akşamlarını iple çekiyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış