16 Aralık 2021 18:01 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha Sevgilisiyle Basıldı! Sevgililer Resmen Evlilik Sinyali Verdi

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha Sevgilisiyle Basıldı! Sevgililer Resmen Evlilik Sinyali Verdi

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yıldız oyuncusu Züleyha ve sevgilisi basıldı! Evlilik sinyalleri veren çiftin ne zaman evleneceği ise merak konusu…

Uzun süredir aşk yaşayan, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek; sevgilisi ile görüntülendi! Sevgili Metin Hara ile yürüyüşe çıkan Hilal Altınbilek’in mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.

Dünyaca ün kazanmış model Adriana Lima ile bir süre aşk yaşamış olan Metin Hara, Adriana Lima’dan sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Temmuz ayında sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova’nın Zeliha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek’le ilişki yaşamaya başlayan Hara; Temmuz ayından bu yana mutluluk pozlarını vermeye devam ediyor.

Gittikleri Bozcaada tatilinde, tatilden fotoğraflarının paylaşılması ile aşkları duyulan çift; geçtiğimiz hafta içerisinde de Bebek’te el ele yürüyüş yaparken kameralara yakalandı.

Muhabirlerle sohbet eden çift; muhabirlerin yönlendirdiği soruları da cevapsız bırakmadı. Hilal Altınbilek ilişkilerinin gayet güzel ve iyi gittiğini dile getirdi. Metin Hara’ya yönlendirilen “Evlenmeyi düşünüyor musunuz? Aileleriniz tanıştı mı?” sorularına Hara şu şekilde cevap verdi; “Evet ailelerimiz tanıştı. Merak etmeyin. Yakında bize de bir yol gözüküyor.” Yanıtlarını verdi.

Metin Hara Kimdir?

1982 yılında doğan Metin Hara;  fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümünden üniversitede mezun oldu. Öğrencilik hayatı boyunca birçok reklam filmlerinde oyunculuk yaptı. Kendisinin geliştirdiği “enerji ile tedavi” yöntemleri ile neredeyse yüzlerce konferans verdi. Asıl mesleğinin kişisel gelişim uzmanı olduğu bilinen Metin Hara’nın, aslen İstanbul doğumlu olduğu biliniyor. 2020 yılı içerisinde diploması olmadan hastaları tedavi etmeye çalışmak ve tabip unvanını takınması nedeni ile 5 yıl hapis istemi ile yargılandı.

Hilal Altınbilek Kimdir?

Kosava kökenli bir ailede doğan Hilal Altınbilek 11 şubat 1991 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Ege Üniversitesinde İşletme Fakültesinden mezun olan Hilal Altınbilek, öğrencilik yıllarında oyunculuğa başladı. Bir dönem güzellik yarışmasına katılım sağlayan Altınbilek, yarışmada ilk 5’de yer. Fotomodel kariyerine de böylelikle adım atmış oldu.  2009 ve 2010 yılları arasında İstanbul’da bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde, Ali Haydar Elçığ’dan ve Çağdaş Drama Topluluğu’ndan oyunculuk eğitimi aldı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış