16 Aralık 2021 18:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

Düğününde Tanga Gelinlik Giyen Kadın Dünyayı Ayağa Kaldırdı! Kocasına Twerk Yapan Gelinin O Halleri!

Düğününde Tanga Gelinlik Giyen Kadın Dünyayı Ayağa Kaldırdı! Kocasına Twerk Yapan Gelinin O Halleri!

Böyle bir düğün ne görüldü ne duyuldu! ABD'nin Florida eyaletinde yapılan düğün dünyanın gündemine oturdu! Kadının gelinliği ve yaptığı dans olay oldu. İşte o anlarda yaşananlar!

Daha önce birçok değişik şekilde gelinlik görmüş olabilirsiniz, ancak bildiğiniz tüm gelinlikleri unutun. Çünkü ABD`nin Florida eyaletinde öyle bir düğün yapıldı ki görenler gözlerine inanamadılar. Bu meşhur düğüne gelin damgasını vurdu ve giydiği gelinlik ile dünyanın gündemine geldi. Gelinin giymiş olduğu tanga gelinlik ile damadın önünde twerk yapması dakikalar içinde milyonlarca görüntülenme aldı. Sosyal medya platformlarında, haber sitelerinde ve haber kanallarında binlerce kez paylaşıldı. O anlara canlı şahit olanlar ise gelini hayretler içerisinde izlediler. Tangalı gelinin damada yaptığı kucak dansı ve düğünde yaşananlar ayrıntıları ile işte şu şekilde!


Gelin Koreografi Eşliğinde Dans Etti!


ABD`nin Florida eyaletinde meydana gelen düğünde gelinin giydiği kıyafetle birlikte yaptığı dans da iddialıydı. Gelini o halde görenler adeta hayatlarının şokunu yaşadılar ve dans eden kişinin gelin olduğuna inanamadılar. Sahneye dansçılar eşliğinde çıkan ve tanga gelinlik giyen kadın, Beyonce isimli ünlü şarkıcının Dance for You şarkısı eşliğinde dans etti. Yaptığı dans ile ve giydiği gelinlik ile dünyanın gündemine düşen kadın, müstakbel eşinin önünde kucak dansı yaptı. Yanında yer alan dansçıların performansını aratmayan gelin, binlerce kişi tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Peki bu ilginç düğüne gelen yorumlar hangi yönde oldu. Gelin ve damadı desteklediler mi, yoksa linç mi ettiler?


Kimileri Bu Düğünü Çok Beğendi, Kimileri İse Uygunsuz Buldu!


Düğünde çekilen görüntüler çok kısa bir süre içinde dünyanın dört bir yanına dağıldı ve pek çok kişi tarafından yorum aldı. Gelin ve damada gelen yorumlar arasında hem olumlu düşünceler yer aldı hem de olumsuz düşünceler yer aldı. Kimileri gelinin dansını çok iddialı ve güzel bulduklarını söylerlerken kimileri ise çok uygunsuz bir kıyafet ve dans olduğunu söyledi.  Ülkemizde ise gelin ve giydiği kıyafet, ciddi şekilde sert eleştirilere maruz kaldı. Kıyafeti ve olayı pek çok kişi saçma olarak yorumladı. Anlaşılan o ki bu düğün daha uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış