16 Aralık 2021 20:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

Efsane Film Geri Geliyor! Hızlı ve Öfkeli Ortalığı Kasıp Kavuracak! Bakın Hangi Tarihte Vizyona Girecek?

Efsane Film Geri Geliyor! Hızlı ve Öfkeli Ortalığı Kasıp Kavuracak! Bakın Hangi Tarihte Vizyona Girecek?

Dünyada en uzun soluklu film serilerinden bir tanesi olan ve tüm bölümleri milyonlarca kişi tarafından Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni bölümü geliyor! Hızlı ve Öfkeli 10 ne zaman vizyona girecek? Kadroda kimler yer alacak? İşte Hızlı ve Öfkeli 10 ile ilgili tüm detaylar!

İlk gösterimi 2001 yılında gerçekleşen ve dünyada en çok izlenen film serilerinden olan Hızlı ve Öfkeli, 10. bölümü ile vizyona girecek. Universal Pictures şirketi, aksiyon filminin vizyona gireceği tarihi açıkladı. Serinin yayınlanan ilk bölümünden son bölümüne kadar hepsi ilgiyle izlendi ve birçok bölümü rekor denecek düzeyde hasılat elde etti. Peki yeni bölümü ile beyaz perdeye gelecek olan ve ortalığı kasıp kavuracak olan Hızlı ve Öfkeli 10 hangi tarihte vizyona girecek? Serinin bu bölümünde hangi oyuncular rol alacak? Tüm bu soruların cevabı ve diğer ayrıntılar bu haberde!


Hızlı ve Öfkeli Serisinin Son Bölümü 726 Milyon Dolarlık Hasılat Elde Etti!


Pandemi nedeni ile vizyona girme tarihi bir süre ertelenen Hızlı ve Öfkeli 9 filmi, yayınladığı tarihten itibaren milyonlarca kişi tarafından izlendi. Özellikle pandemi sonrasında sinema sektörü tamamen durma noktasına gelmişti. Yeni vizyona girecek olan filmlerin patlama yapması bekleniyordu. İnsanlar korona virüs tedbirleri dahilinde sinemalara akın etmeye başladılar. Bu akından Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni bölümü de nasibini aldı. Bu film ayrıca Universal’ın en fazla gelir kazandıktan serilerinden bir tanesi haline geldi. Filmin yeni bölümünde rol olacak isimler arasında ise Nathalie Emmanuel, Michelle Rodriguez, Vin Diesel, Sung Kang gibi isimler tekrar olacak.


Hızlı ve Öfkeli 10 Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?


Ünlü film serisinin yapımcıları, yeni bölümü ne zaman beyaz perdeye geleceğini duyurdu. Birçok sinema sever bu tarihi merakla bekliyorlardı. İlan edilen tarihe göre herhangi bir ertelenme olmazsa 19 Mayıs 2023 gününde vizyona girecek. Filmin son serisinin yine milyonlarca kişi tarafından izlenmesi bekleniyor. Filmin yayın tarihinin bu kadar erken açıklanması daha şimdiden büyük heyecan uyandırdı. Hızlı ve Öfkeli serisinin son bölümünün fragmanları ya da konusu hakkında ise çok detay bulunmuyor. Çekimler tamamlandığı ilk ipuçlarının verilmesi ve insanların merakının biraz da olsa giderileceği düşünülüyor. Bakalım Hızlı ve Öfkeli 10 bölümünün akıbeti nasıl olacak?

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış