16 Aralık 2021 21:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

4 Aylık Hamile Olan Sinem Kobal Sosyal Medyayı Salladı! Attığı Fotoğraf İle Beğeni ve Yorum Yağmuruna Tutuldu! İşte Sinem Kobal`ın Paylaştığı O Fotoğraf!

4 Aylık Hamile Olan Sinem Kobal Sosyal Medyayı Salladı! Attığı Fotoğraf İle Beğeni ve Yorum Yağmuruna Tutuldu! İşte Sinem Kobal`ın Paylaştığı O Fotoğraf!

İkinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanan taze anne adayı Sinem Kobal sosyal medyada son halini paylaştı. Ünlü ismi görenler fotoğrafı beğeni yağmuruna tuttu. İşte Sinem Kobal'ın son hali!

2016 yılında ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren Sinem Kobal, çok kısa bir süre sonra ikinci çocuğunu kucağına alacak. 5 yıldır mutlu bir evlilik süren çift, bu mutluluklarını ikinci çocukları ile taçlandıracaklar. Gözlerden ve ekranlardan uzak bir yaşam süren Sinem Kobal, ara sıra sosyal medyadan paylaşımlar yapıyor. 4 aylık hamile olan ünlü güzel, bir kez daha sosyal medyada fotoğraf paylaştı. Sinem Kobal`ın paylaştığı fotoğraf kısa süre içinde yayıldı. Pek çok platformda yayınlanan fotoğrafa beğeni ve yorum yağdı. Ayrıca güzel oyuncuya bakan kesinlikle hamile diyemez. Ünlü ismin bu halde bile formunu koruduğu göze çarptı.


Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Çiftinin Çocuklarının Cinsiyeti Belli Oldu Mu?


Kısa bir süre önce hamile olduğunu ve ikinci defa anne olmak için gün saydığını açıklayan Sinem Kobal, yeni çocuğunun cinsiyeti hakkında eşi ile konuştu. İlk çocukları kız olan ve adı Lalin olan ünlü çiftin ikinci çocukları da kız olacak. Çocuklarının isminin ne olacağı ise henüz netlik kazanmadı. Yaklaşık olarak 5 ay sonra ikinci kez anne olacak olan Sinem Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu`nun çok heyecanlı oldukları gözden kaçmadı. Çok mutlu olduklarını da belirten çift kısa bir konuşmadan sonra kameraların karşısından ayrıldılar.


Sinem Kobal Sosyal Medyayı Paylaştığı Fotoğrafla Yıktı Geçti!


4 aylık hamile olan Sinem Kobal sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve dakikalar içinde binlerce beğeni aldı. Ayrıca fotoğrafın altına ünlü ismin hayranlarından binlerce güzel yorum geldi. Sinem Kobal`ın paylaşmış olduğu fotoğrafta formunu koruduğu da gözlerden kaçmadı. Ünlü oyuncunun yakın bir zamanda karnının büyümesi ve hamile olduğunun daha da belli olması bekleniyor. Öte yandan Kenan İmirzalıoğlu, eşiyle çok yakından ilgileniyor ve adeta Sinem Kobal`ın bir eli bir kolu gibi oluyor. Ünlü çiftin ilk günden bu yana mutlu süren evlilikleri görenleri kıskandırıyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış