16 Aralık 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

Bu Burçlar Yüz Verdikçe Astar İstiyor! Hem Şımarık Hem Sınırını Korumaktan Bir Haber Burçlar

Bu Burçlar Yüz Verdikçe Astar İstiyor! Hem Şımarık Hem Sınırını Korumaktan Bir Haber Burçlar

Her burç kendi şahsına münhasırdır. Bazı burçlar sınırlarını bilen ve mütevazi tavırlar sergilerken, diğer bazı burçlar yüz verdikçe astar isteyebiliyor. İşte sınır bilmeyen ve şımarık olarak niteleyebileceğimiz burçlar...

Şımarıklık denilince bu konuda ilk göze çarpan burç ikizler oluyor. İkizler burcunda olan kişiler, hayatlarına daha 5 dakika önce dahil olmuş kişilere bile şımarabilme potansiyeline sahiptirler. Hoş sohbet olmaları ve sıcak kanlı olmaları, bu durumu bazen sevimli ve katlanabilir kılmaktadır. Kısa süre içerisinde yeni tanıştıkları kişilerle kaynaşmaları, abartılı tavırları ve şımarıklıkları ortamda dikkat çekmelerine de neden oluyor. İlgi çekmeyi oldukça seven ikizler burcu bu durumdan hoşnuttur. Ancak ilgi kendi üstlerinden kalkınca hemen rahatsız hisseder. Bu nedenle şımarık tavırları, ikizler burcu insanında görmek oldukça olağan bir durumdur.

Şımarıklık konusunda kendini aşmış olan bir diğer bir burç ise Yengeç! Yengeç burcu kişileri de duyguları kullanarak, karşı tarafı zor duruma sokabilme kabiliyetine sahip. Hepimiz iyi biliyoruz ki, Yengeç burcu, duygu sömürüsüne başvurarak her istediğini elde edebilir. Beklentilerini karşı tarafa, bu şekilde aktarabilen Yengeç, karşısındakini manipüle etmekte de oldukça ustadır. Çeşitli türden şımarıklıklarını da bu şekilde rahatlıkla gerçekleştirebiliyor. Bu işi de oldukça profesyonel bir şekilde yapan Yengeçler, gerçekten kendilerine bir kez daha hayret ettiriyor.

Bu konu da diğer dikkat çeken burcumuz ise tabi ki Terazi. Şımarmak için, en çok kullandığı yöntem ise flörtleşme. Terazi burçları, inanılmaz derecede flörtçü kişiliklerdir. Karşı taraftan aldıkları en ufak bir sinyal, Teraziler için yeterlidir. Bu flörtçü taraflarını kullanarak, her istediklerini elde edebilme özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca flörtöz halleriyle de karşılarındaki kişilere şımarmakta üstlerine yoktur. Flört, Teraziler için her zaman iyi bir silahtır ve bu silahı nerde, ne zaman, nasıl kullanacaklarını da iyi bilirler. Bu da şımarıklık yapsalar bile, sempatik hallerini kaybetmemelerini sağlar ve kendilerini açığa vurmazlar.

Görüldüğü gibi şımarıklık ve sınırlarla ilgili konularda, İkizler, Yengeç ve Terazi burçlarına dikkatli etmek ve tedbirli davranmak yerinde olacaktır. Bu burçlar, her ne kadar göze sevimli, gizemli, flörtöz ve duygusal gelse de, arkada şımarık birinin olabileceği ihtimalini de unutmamak gerekir.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış