17 Aralık 2021 21:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:20

Simge Aköz ve Berkay Ateş Çifti Objektiflere Yakalandı

Simge Aköz ve Berkay Ateş Çifti Objektiflere Yakalandı

Ekranların sevilen dizisi ‘Sadakatsiz’de Aras isimli karakteri canlandıran Berkay Ateş yeni sevgilisiyle görüntülendi. Kadın Milli Voleybol Takımı’nın oyuncularından olan Simge Aköz ve Ateş, geçen akşam birlikteyken kameralara yakalandı.

Geçtiğimiz akşam, İstanbul, Arnavuyköy’deki bir mekana girerken görüntülenen Berkay Ateş ve Simge Aköz çifti, kameraları görünce telaşlandılar. Basın mensuplarının varlığı fark eden ikili, mekana girerken ayrı ayrı girmeyi tercih edip, objektiflerden kaçmaya çalıştılar.

Ancak, yeni çifti fark eden muhabirler ikilinin peşini bırakmadılar. Berkay Ateş’e “ Yeni ilişkiniz hayırlı olsun. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?” gibi sorular yönelten muhabirler, Ateş’ten herhangi bir cevap alamadılar. Sorulara cevap vermek yerine Ateş, hızlıca mekana girmeyi seçti.

Kadın Milli Voleybol Takımı’nın oyuncusu olan genç voleybolcu Aköz ise üstündeki montun kapüşonuyla kendini gizlemeye çalıştı. Muhabirlerin sorularına o da cevap vermeyerek, bir an önce mekanın. İçerisine girmeye çalıştı. Girişte, objektiflerden kaçmak için ayrılan çift, daha sonra mekanın içerisinde yeniden buluştu. İkili, aynı masada, karşılıklı otururken görüntülendi ve bu kez objektiften kaçmayı başaramadılar.

‘Sadakatsiz’den önce ‘Çukur’, ‘ Anne’ ve ‘Alev Alev’ gibi dizlerde oynayan ünlü aktör Ateş’in, dizide seti olmadığı zamanlarda, Simge Aköz’ün maçlarını izlemeye gittiği bilgisi de öğrenildi.

İkili, daha önceden yine Kadın Milli Voleybol Takımı’ndan Ebrar Karakurt ve bir diğer aktör Güven Murat Akpınar ile de bir araya gelerek, birlikte görüntülenmişti. Edinilen bilgiye göre, bir arkadaş ortamında birbirleriyle tanışan çift, yakın bir zamandan beri bir birliktelik yürütüyorlar.

Geçtiğimiz aylarda, başarılı ve genç oyuncu Berkay Ateş, Hakan Gence’ye verdiği bir röportajda, tanınıyor olmanın hayatında neler değiştirdiği sorusu üzerine, “Hayatımda pek de değişen bir şey olmadı ancak sokakta tepkiler biraz yoğunlaştı.” cevabını vermişti. Sözlerine “sevdiğim insanlarla beraberim yine. Kadınlardan da, erkeklerden de gelen ilgi arttı. İzleyicilerin ilgisi de fazlalaştı. İnsanlarla konuşmaktan, sokakta buluşabilmekten ve bu iletişimden mutluyum.” Şeklinde devam etmişti.

Başarılı oyuncu Berkay Ateş ve başarılı voleybolcu Simge Aköz’ün yeni ilişkisi daha çok konuşulacağa benziyor.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış