18 Aralık 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:20

Sadakatsiz Dizisinin Ali'si Diziye Veda Edecek! Haberi Duyanlar Sevinçten Bayram Etti! Herkes Gitsin İstiyordu!

Sadakatsiz Dizisinin Ali'si Diziye Veda Edecek! Haberi Duyanlar Sevinçten Bayram Etti! Herkes Gitsin İstiyordu!

Sadakatsiz dizisinde Ali karakterine hayat veren oyuncu Alp Akar'ın diziden ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Dizideki karakteri beğenilmeyen oyuncunun diziden ayrılma haberi Sadakatsiz dizisini izleyenleri sevindirdi. İşte haber hakkında tüm detaylar 5nhaber'de.

Kanal D ekranlarında izlediğimiz Sadakatsiz dizisi herkes tarafından merakla izlenmektedir. Reyting seviyesi son zamanlarda düşüş gösterse de hala ekranların en çok takip edilen dizileri arasında bulunmaktadır. Cansu Dere, Melis Sezen, Berkay Ateş, Caner Cindoruk ,Sadakatsiz dizisinin başrollerini paylaşmaktadır. Üzerine çok konuşulan dizide, oyunculuk performansları seyirciyi etkilemeyi başarırken özellikle Cansu Dere'nin, güzelliği ve dizideki başarısı çok beğenilmektedir. Sadakatsiz dizisinde sevilen oyuncuların yanı sıra dizide rol aldığı karakter ile dizide olmasını istenilmeyen bir oyuncu da mevcuttur. Dizide Ali ismiyle bildiğimiz Alp Akar, izleyenlerin tepkisini üzerine o kadar çok çekmiştir ki artık hakkında diziden ayrılması için şikayetler bile yazılmıştır. Bu durumun oyuncunun karakteri yeterince iyi bir şekilde seyirciye yansıtmasından kaynaklansa da Alp Akar için durumlar bu şekilde olmadı.  

Küçük Yaşta Şöhret Oldu

Henüz 14 yaşında olan genç oyuncu şimdiden yıldızı parlayan isimler arasında yer almaktadır. Canım Ailem dizisinde rol alarak şöhret basamaklarını hızla tırmanmıştır. Daha sonra birçok teklif alan oyuncu Alp Akar, Geniş Aile, Kertenkele dizilerinde oyunculuk yapmıştır. Özellikle Güldüy Güldüy Show'da oyunculuk performansını sergileyerek en çok sevilen oyuncular listesinde yerini almıştır. Şuan Sadakatsiz dizisinde rol alan oyuncu Alp Akar ekranların aranan yüzlerindendir. 

Her Şey Ali İçin!

Sadakatsiz dizisinde Ali isimli genç bir öğrenci olan ünlü oyuncu, Cansu Dere'nin hayat verdiği Asya ve Volkan'ın oğludur. Volkan Asya'yı aldatması nedeniyle ayrılan çift, çocukları Ali'nin zor zamanlar yaşamasına neden olmuştur. Özellikle dizide Asya ile görüşmek isteyen Volkan'ın bahanesi 'her şey Ali için' sözü Sadakatsiz dizisinin ünlü replikleri arasına girmeyi başarmıştır. Dizide Ali zor bir karaktere sahip bir çocuk olması ve seyircinin beklemediği hareketlerde bulunan ergenlik çağında bir genç olması, herkesin isyan etmesine neden olmuştu.

Diziden Ayrılıyor! 

Uzun zamandır tepki gösteren izleyiciler, Alp Akar'ın diziden ayrılmasını iple çekiyordu. Yeni verilen bir habere göre Sadakatsiz dizisinin Alisinin ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Senaryo gereği diziden çekilen oyuncu, okul için yurt dışına gideceği öğrenildi. İzleyicilerin bu haberden sonra bayram ettik yorumları ise herkesi güldürdü. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış