18 Aralık 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:20

Necati Şaşmaz Yıllar Sonra Kamera Karşısına Çıktı! Ankara'da Katar Milli Gününe Katılan Oyuncu Soruları Yanıtladı!

Necati Şaşmaz Yıllar Sonra Kamera Karşısına Çıktı! Ankara'da Katar Milli Gününe Katılan Oyuncu Soruları Yanıtladı!

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat adı ile tanınan ismi Necati Şaşmaz yıllar sonra kamera karşısına çıktı. Ankara'da ünlü bir otelde görüntülenen Necati Şaşmaz görüntüsüyle de herkesi çok şaşırttı. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan oyuncu bu kez kare kare poz verdi!

Bir dönemin kült dizisi haline gelmiş olan Kurtlar Vadisi bu zamana kadar gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında kabul edilmektedir. Özellikle başrollerinde yer alan Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca'nın oyunculuğu diziye hayat veren isimlerden olmuştur. Polat olarak tanımış olduğumuz Necati Şaşmaz, bu rolle o kadar bütünleşmişti ki hatta dizide öldüğünde hayranları tarafından cenaze namazı dahi kılınmıştı. Milyonarca hayran kitlesine sahip olan oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinden sonra çok uzun bir süre TV ekranlarından uzak kalmış hatta sosyal medya adreslerini bile kapatmıştı. En son Ankara'da bir otelde görüntülenen Necati Şaşmaz Katar Milli Günü Etkinliğinden boy boy poz verdi. 

Uzun Zamandır Görüntülenmiyordu!

En son yaşadığı bazı olaylar nedeniyle gündeme gelen oyuncu eşi Nagehan Kaşıkçı ile ayrılık kararı almıştı. Bunun nedeni ise Necati Şaşmaz'ın seçilmiş kişi olduğunu açıklamasıydı. Evli olduğu dönemler bazı tarikatlara katılan Şaşmaz'ın bu durumu eşi Nagehan Kaşıkçı'nın ayrılmak istemesine neden olmuştur. Bu evlilikten iki oğlu olan ünlü oyuncu kendini inandığı yola adamıştı. Dizi ve film sektöründen onlarca teklif gelmesine rağmen kameralara kapılarını kapatan Necati Şaşmaz uzun süredir görünmüyordu. 

Değişimi Dikkat Çekti! 

Adeta Polat Alemdar lakabı olan usta oyuncu büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Sosyal medya adresi kullanmamasına rağmen adına açılmış olan yüzlerce hayran sayfası vardır. Hala Necati Şaşmaz'ın TV ekranlarına dönmesini bekleyen sevenleri ilk kez bir umutla karşılaştı. İlk kez ekranlara çıkan ve poz veren oyuncu sevenlerini mutluluktan göklere çıkardı. Ankara'da bir otelde boy gösteren oyuncunun değişimi de dikkatlerden kaçmadı. 

İşte Oyuncunun Son Hali!

Ankara'ya Katar Milli Günü Etkinliğine katılan Necati Şaşmaz birçok kişiyle el sıkıştı. Siyah takım elbise ve beyaz gömlek giyen ünlü oyuncu kır saçlarıyla ne kadar değişmiş dedirtti. Kurtlar Vadisi dizisinden sonra yıllar geçmiş olmasına rağmen hala gencecik duran oyuncu herkesi kıskandırdı. Etkinlikte bazı sorularıda yanıtlayan Necati Şaşmaz, oyunculuk kariyerine tekrar dönüp dönmeyeceği konusunda bir açıklamada bulunmada da hayranları tekrar kameralar karşısında olmasını bir işaret olarak görüyor. İşte ünlü oyuncunun görüntülenen son halleri. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış