18 Aralık 2021 14:05 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:20

Tehlike Çanları Kuruluş Osman İçin Çalıyor! Böyle Giderse Yakında Final Yapacak! Dizi Diriliş Ertuğrul Kadar Tutmadı!

Tehlike Çanları Kuruluş Osman İçin Çalıyor! Böyle Giderse Yakında Final Yapacak! Dizi Diriliş Ertuğrul Kadar Tutmadı!

Başrollerinde Burak Özçivit 'in rol aldığı Kuruluş Osman dizisi yavaş yavaş reytinglerini kaybetmeye başladı. Dizinin yaptığı küçük hatallar adeta büyüyerek çığa dönüştü. İzleyicinin de tepkisini alan Kuruluş Osman dizisi böyle devam ederse yakın zamanda final kararı alacak!

ATV kanalında başlayan Kuruluş Osman dizisi izleyicinin merakla takip ettiği tarih dizilerden bir tanesidir. Her bölümüyle olay yaratan dizi izleyicileri ekran başına kitlenmektedir. Başrollerinde Burak Özçivit 'in rol aldığı Kuruluş Osman, uzun bir sezon finalinin ardından sevenleriyle buluşmak üzere TV ekranlarında yayına başladı. Fakat dizinin akıbeti hiç beklenilen gibi olamadı. Daha önceki sezonlarda patlama yaşayan dizi bu sezon durağan halleri ile seyirciyi isyan ettirdi. Düşen reytingler ise başta yönetmen olmak üzerine dizi ekibini ve izleyenleri tedirgin etti. Dizide yapılan bazı küçük hatalar büyüyerek izleyenlerden tepki göstermesine neden oldu. Bu nedenlerden dolayı birçok seyirci artık Kuruluş Osman dizisini izlememe kararı aldı. Eğer dizi bu şekilde gitmeye devam ederse erken final yapması bekleniyor. 

Diriliş Ertuğrul'un Altında Kaldı! 

Özge Törer, Didem Balçın, Erkan Avcı, Yiğit Uçar, Ahmet Yenilmez gibi oyuncuların bulunduğu Kuruluş Osman dizisi ATV kanalında yayınlanmaktadır. Dizinin başrolünde ise Osman karakterinde Burak Özçivit rol almaktadır. Şuan 3. sezonuna devam eden dizi, her yaştan izleyici kitlesine sahiptir. Bu sezonda Osman Gazi'nin Uçbeyi olmasını anlatmaktadır. Obada ise Başhatun olarak  Bala Hatun ve Malhun Hatun olmaktadır Bir dönem TRT 1 kanalında yayın yapan dizi Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak çekilmiştir.  Hızını kesmeden devam eden Kuruluş Osman dizisi maalesef ki Diriliş Ertuğrul kadar reytingleri yakalayamamıştır. 

Artık İzlenme Oranı Düştü! 

Henüz 76. bölümü yayınlanmak üzere hazırlanan dizi izleyicilerden bazı olumsuz tepkiler almaya başlamıştır. Özellikle son dönemde Kuruluş Osman dizisinin daha ağır ilerlemesi ve Osman'ın katıldığı bazı mücadelelerde yenilmesi seyircilerin olumsuz yönde tepkisine neden oldu. Hatta bazı seyirciler diziyi izlemeyi bıraktıklarını da açıkladılar. Diriliş Ertuğrul ile kıyaslanan Kuruluş Osman dizisi seyircinin bir bir kanalı değiştirmesine neden oldu. 

Final Yakın! 

Kuruluş Osman dizisinin reytingleri düşmesi üzerine bu sorun, akıllara erken final kararı mı alınacak sorusunu getirdi. Eğer bu şekilde reytingler düşmeye devam ederse dizinin final yapmasının yakın zaman içinde gerçekleşeceği öne sürüldü. Yapımcılar ve yönetmenler bu konuda tedirginlik yaşasa da diziyi tekrar eski günlerine döndürmek için çabalamaktadırlar. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış