18 Aralık 2021 13:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:20

Hande Erçel Piyasadan Silindi! Fahriye Evcen Affetmedi! Kraliçenin Kim Olduğunu Gösterdi, Braletiyle Alev Alev Yaktı...

Hande Erçel Piyasadan Silindi! Fahriye Evcen Affetmedi! Kraliçenin Kim Olduğunu Gösterdi, Braletiyle Alev Alev Yaktı...

Son zamanlarda oldukça sık konuşulan isimlerin başında gelen Hande Erçel ve Fahriye Evcen’in hayranları birbirleriyle fena kapıştı. Sosyal medyada, Hande Erçel için “Piyasadan silindi.” yorumları yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada braletiyle ateşli bir paylaşım yapan Fahriye Evcen, bomba etkisiyle gündem oldu. Paylaşımın yayılmasıyla birlikte, sürekli olarak kıyaslandığı Hande Erçel’in fanları ayağa kalktı. Sosyal medyadaki bir hesabın Hande Erçel’in ve Fayriye Evcen’in birbirine benzer fotoğraflarını yan yana koyarak “Hangisi daha güzel?” diyerek paylaşım yapması üzerine ortalık iyice kızıştı. Evcen ‘in ve Erçel’in hayranları birbirine girdi. İki tarafta karşılıklı olarak, hayran oldukları ünlüyü överken, diğer tarafı aşağı çekmeye çalıştı. Söylemler içerisinde en çok öne çıkan yorum ise, “Evcen, Hande Erçel’i piyasadan sildi.” iddiası oldu.

Yapılan paylaşımın altında yüzlerce yorum girildi. Yorumların bir kısmı Hande Erçel’in şişirilmiş bir güzellik olduğuna dair oldu. Fahriye Evcen doğal güzellik olarak övülürken, Hande Erçel, yaptırdığı estetikler nedeniyle yerden yere vuruldu. Bunun karşısında Hande Erçel hayranları da boş durmadı ve Fahriye Evcen’in devrinin bittiğine dair yorumlarda bulundular. Bununla birlikte Erçel hayranları, Hande Erçel’in bir marka olduğunu iddia ettiler. Tartışmalar ve kavgalar devam ederken, güzellik konusunda kazanan Fahriye Evcen oldu. Ancak Hande Erçel ise dünyadaki en seksi kadın olarak anıldı.

Fahriye Evcen, “Yaprak Dökümü” isimli diziyle büyük bir çıkış yaparak hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle adından sıkça söz ettirmişti ve hala daha ettirmeye devam ediyor. Şimdilerde ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ dizisinde başrol oynayan ve Sultan Alparslan’ın eşi Aka Hatun karakterini canlandıran Evcen, sevenleri tarafından yakından takip ediliyor. Bununla birlikte Burak Özçivit ile evli olan Evcen’in bir de Karan isimli bir çocuğu var.

Hande Erçel’in ise Kerem Bürsin ile birlikte başrol olarak yer aldığı ‘Sen Çal Kapımı’ isimli dizi ise geçtiğimiz aylarda final yaparak ekranlara veda etmişti. Ayrıca Erçel, 2021’de Türkiye-İran ortak yapımı, tarihi bir film olan Mest-i Aşk’ta da rol aldı.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış