18 Aralık 2021 18:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:20

Kırmızı Oda'nın Pubuçu Dama Atılacak! Tv8 Yeni Dizi İçin Kolları Sıvadı! Acun Ilıcalı Çalışmaları Başlattı!

Kırmızı Oda'nın Pubuçu Dama Atılacak! Tv8 Yeni Dizi İçin Kolları Sıvadı! Acun Ilıcalı Çalışmaları Başlattı!

Tv8 ekranlarına gelecek olan yeni dizi, Kırmızı Oda dizisini unutturacak! Hafta içi her gün yayınlanacak olan yeni dizinin adı ne? Oyuncuları arasında kimler yer alıyor? Hepsi ve daha fazlası bu haberde!

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve ilk sezonunda büyük bir ses getiren Kırmızı Oda, son sezonunda rakiplerinin gerisinde kalmaya başladı. İlk sezonunda milyonlarca kişi cuma günleri akşam olunca ekranlara kilitleniyor ve gözyaşları içerisinde gerçek yaşamdan uyarlanan hikayeleri anlatan Kırmızı Oda dizisini izliyordu. Bu dizi hala büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor, ancak son dönemde ciddi bir şekilde reyting düşüşü yaşamaktadır. Bunun farkında olan Acun Ilıcalı ve ekibi, yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Gelen haberlere göre çok yakın bir dönemde Tv8 ekranlarında yepyeni bir dizi yayınlanmaya başlayacak.


Hafta İçi Her Gün Yayınlanacak Bir Dizi Geliyor!


Kırmızı Oda dizisinin reyting verilerinin düşmesi Tv8 ekibini harekete geçirdi. Alınan karara göre ise günlük bir dizinin ekranlara getirilmesi kararlaştırıldı. Yeni dizinin konusu ise aile dramı ve aşk üzerine olacağı konuşuluyor. Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın yapacağı dizide birbirinden usta isim yer alıyor. Çok yakın bir dönemde ekranlara gelecek olan bu dizinin ismi de belli oldu. Canım Annem adındaki dizi yayınlanmaya başladıktan sonra hafta içi her gün seyirci ile buluşacak. Böylece Kırmızı Oda dizisinden kaybedilen reyting verilerinin Canım Annem dizisi ile tekrar kazanılması planlanıyor. Oldukça iddialı bir şekilde ekranlara gelecek olan bu dizi daha şimdiden izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dizinin hangi tarihte ekranlara geleceği ise henüz netlik kazanmadı. Ancak çok yakın bir sürede tüm hazırlıkların tamamlanıp dizinin ekranlara gelmesi bekleniyor.


Canım Annem Dizisi Oyuncuları Arasında Kimler Yer Alacak?


Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Canım Annem dizisi oyuncuları arasında yakından tanıdığımız isimler yer alıyor. Selin Sezgin, Yavuz Pekdiker, Erol Gedik, Belma Mamati, Gece Işık Demirel, Emin Önal, Serdar Yıldırım, Kayra Zapçı, Dilara Büyükbayraktar, Özlem Savaş, Cansın Mısırlı ve Faruk Pakiş dizinin oyuncuları arasında yer alan bazı isimlerdir. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Yasemin Erkul Türkmenli ikilisi yer alıyor. Dizide annesini kaybeden Zeynep isimli bir kızın hikayesi anlatılıyor.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış